To je to što me zanima!

Vukovi na čak tri mjeseca ostali bez kapetana Rozića

Marin Rozić u većim je problemima, no što su se svi nadali. Naime, kapetan Cibone u utorak će u Zagrebu na operaciju zbog rupture Ahilove tetive
Vidi originalni članak

Kapetan Cibone Marin Rozić u većim je problemima no što su se svi nadali. Naime, Rozića čeka operacija zbog rupture Ahilove tetive koju je "zaradio" na nedjeljnoj utakmici protiv Partizana.
- Riječ je o ozljedi koja zahtijeva operacijski zahvat, a on će se obaviti u utorak u traumatološkoj klinici u Zagrebu. Nezahvalno je prognozirati u ovakvim situacijama, no oporavak je dug i prve procjene govore o razdoblju od oko 3 mjeseca. Ipak, s obzirom na Marinov sjajan karakter i visoki voljni moment, nadamo se da će se na parket vratiti brzo, i što je najvažnije, potpuno oporavljen - rekao je doktor liječničke službe Cibone, Miran Martinac. Ozljeda Rozića došla je u najgorem mogućem trenutku s obzirom da Vukove u četvrtak čeka Asvel u odlučujućoj utakmici za plasman u TOP 16 Eurolige. Kad se na Rozićevu ozljedu nadodaju stari problemi s neisplaćenim plaćama, jasno je da klub sa Savske već dugo nije bio u tako teškoj situaciji. Tračak nade nudi pogled na Cibonin omjer u NLB ligi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare