To je to što me zanima!

Vukovi pojeli 'vragove'! United ispao od Wolverhamptona...

Wanderersi su pobjedu izborili golovima Raula Jimeneza u 70. minuti i Dioga Jote šest minuta kasnije. Poraz Uniteda ublažio je Marcus Rashford u četvrtoj minuti nadoknade...
Vidi originalni članak

Nakon Manchester Cityja i Watforda plasman u polufinale engleskog FA kupa izborio je Wolverhampton koji je na stadionu Molineux pobijedio Manchester United sa 2-1.

Wanderersi su pobjedu izborili golovima Raula Jimeneza u 70. minuti i Dioga Jote šest minuta kasnije. Poraz Uniteda ublažio je Marcus Rashford u četvrtoj minuti nadoknade.

Wolverhampton je ovom pobjedom izborio svoje prvo polufinale nakon 1998. godine.

U ranije odigranim susretima plasman u polufinale izborili su Manchester City, te Watford.

Manchester City je izborio polufinale nakon što je na gostovanju pobijedio drugoligaša Swansea City sa 3-2 postigavši tri gola u posljednjih 20 minuta. Međutim, iza utakmice su ostali veliki repovi jer su gosti drugi gol postigli iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca, a treći iz očitog zaleđa.

U ranije odigranom susretu Watford je pobijedio Crystal Palace sa 2-1.

Domaćin je poveo u 27. minuti golom Etieena Capouea, izjednačio je Mitchy Batshuayi u 62. minuti, a pobjedu domaćinu donio je Andre Gray u 79. minuti.

Watford se sedmi put u povijesti plasirao u polufinale FA kupa, no samo je jednom stigao do finala, 1984. pod vodstvom Grahama Taylora. No, u finalu je izgubio od Evertona sa 0-2.

Posljednji četvrtfinalni par je u nedjelju kada se sastaju Millwall i Brighton & Hove Albion.
 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Robinh000 17.03.2019.

    Zašto je tu bio VAR, a na tekmi Cityja nije?

  • 17.03.2019.

    Eto, ako MU ne odigra u najmanju ruku finale lige prvaka, jos jedna propala sezona

  • Mara17Orsolic5 17.03.2019.

    Da li je tužnije i gore gledati kako vrhunski klub igra loše protiv drugog vrhunskog kluba, kluba koji je u vrhu domaćeg prvenstva i aktualni doprvak Lp, te ispada od tog kluba koji je odigrao odličnu utakmicu, ili je gore, tužnije i sramotnije kada klub, koji je četvrtfinalist Lp (izbacio veliki PSG iz Lp), igra loše protiv tamo nekog kluba za kojeg je malo tko čuo i ispadne od njega?!?! Eeeeeej Mourinho, Mourinho!! Neki dan si opleo po Niki i Bayernu, umislio se samo zato što je United izbacio PSG, a danas si doživio i gori potop od Nike i Bayerna!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare