To je to što me zanima!

"Vukovi" sve nervozniji, Final Four sve udaljeniji

Cibona je u Podgorici izgubila od Budućnosti 82-74 i dovela se u tešku situaciju u borbi za Final Four NLB lige, a time i nastup u Euroligi
Vidi originalni članak

Ako su prije gostovanja u Podgorici postojale naznake krize u Ciboni, ona je nakon poraza od Budućnosti 82-74 već očita. "Vukovi" su "zašepali" u najvažnijoj dosadašnjoj utakmici u borbi za Final Four NLB lige. Zadar, koji je u Višnjiku srušio Partizan, sad im "bježi" dvije utakmice, a i Budućnost se poravnala s njima na omjeru 11-6.
Odlično su krenuli i već nakon osam minuta poveli s 15 razlike. A onda za pet minuta, pogotovo nakon što je Calloway izašao zbog problema s prekršajima, sve prosuli. Ništa nisu mogli pogoditi izvana, svi centri su ispali iz igre zbog pet osobnih, a već isključeni Nikša Prkačin izgubio je živce i izvrijeđao suce. Uzalud ga je trener Perasović smirivao, kapetan je dobio tehničku i dvije minute prije kraja riješio utakmicu.
A uzalud je bila i najbolja utakmica Alana Andersona, koji je u 30 poena ugradio nekoliko "nemogućih" šutova i spektakularnih zakucavanja, a imao je i čak 12 skokova i tri blokade. Kus je ubacio 13 poena, Homan 12, a Calloway je završio sa samo tri, ali dobro je vodio igru i podijelio šest asistencija. Među Podgoričanima najefikasniji je bio Micov (16).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • barkley 18.01.2009.

    došao je i taj dan umro je partizan

Komentiraj...
Vidi sve komentare