To je to što me zanima!

Vulić nakon pobjede u debiju: Englezi nam nisu prešli centar

Bili smo puno bolji, primili smo slučajan gol, no do kraja je naša kvaliteta došla do izražaja, kazao je izbornik U-18 reprezentacije, Zoran Vulić, nakon velike pobjede
Vidi originalni članak

Iako oslabljena neigranjem Alena Halilovića, Josipa Bašića, Roberta Murića i Marka Marića, hrvatska U-18 reprezentacija pobijedila je u prijateljskom ogledu Englesku u Burtonu 2-1. 

Nedavno imenovani izbornik Zoran Vulić debitirao je pobjedom, a Nikola Vlašić svojim prvim golom.

- Bili smo puno bolji, Englezi nam u prvih 20 minuta utakmice nisu prešli centar. Primili smo slučajan gol, no do kraja je naša kvaliteta došla do izražaja – kazao je izbornik Zoran Vulić, iznimno zadovoljan kadrom koji ima na raspolaganju.

- Nedostajalo nam je 4-5 standardnih igrača, no i ovi koji su igrali, pokazali su kako zaslužuju reprezentativni dres. Ova je selekcija odavno selekcionirana, nastupili su na EP i SP i pokazali kako ne treba strahovati za budućnost hrvatskog nogometa - kaže Vulić.

Iako ga poznaje od malih nogu, neko vrijeme je i radio s njim, Vulić nije želio posebno komentirati gol Nikole Vlašića u debiju za U-18.

- Za njegovo samopouzdanje dobro je da je zabio, no Nikola je dio momčadi, a kod mene se i u klubovima znalo pravilo da je momčad iznad pojedinca i toga se držim i u radu s reprezentacijom.

Isti protivnici odmjerit će snage i danas.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • strmi007 05.03.2014.

    Idemo,igramooooooooooooooo

  • Pyr0 05.03.2014.

    Ima li igdi prijenos Hrvatska Slovenija u-21 i Hrvatska - Engleska u-18 ?

  • zokinjo 05.03.2014.

    Čestitke, a sada da vidimo uzvrat:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare