To je to što me zanima!

Wall u noćnom klubu slavio novi ugovor bacajući novac

Wall se u klubu zabavljao tako da je razbacivao novac. Treba istaknuti kako je košarkaš bacao novčanice od jednog dolara. Nije poznato koliko je novca bacio
Vidi originalni članak

John Wall nedavno je potpisao novi petogodišnji ugovor s Washington Wizardsima, a to je odlučio proslaviti u jednom noćnom klubu u glavnom gradu SAD-a. 

Košarkaš Wizardsa u klubu se zabavljao tako da je razbacivao novac, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ovdje. Međutim, treba istaknuti kako je Wall bacao novčanice od jednog dolara. Nije poznato koliko je novca bacio.

Wall je u NBA ligi od 2010. godine, a već nakon šest utakmica ostvario je triple-double učinak, te je tako postao treći najmlađi igrač u ligi koji je to uspio.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DajanaKarl 29.08.2013.

    Ja nevjerujem da ste Vi ovo tek sada otkrili!!! Kao prvo bio je u striptiz klubu, kao novčanice od 1 dollara je nešto što se inaće baca po striptizetama u Američkim striptiz klubovima!!!!!!! Ne mogu vjerovati da to toliko naglašavate! Bravo otkrili ste toplu vodu hahahahahahahahaha plačem od smijeha

  • kljukica 28.08.2013.

    Ovo je samo dokaz da takvi ne zasluzuju novac koji se za njih daje. Oni neznaju cijeniti njegovu vrijednost. Poneki ga neznaju ni brojati.

  • ševa na polju 27.08.2013.

    mogo ih je bolje meni donest da imam za kavu i cigare konjusina

Komentiraj...
Vidi sve komentare