To je to što me zanima!

Wanda iz Icardijevog zagrljaja rekla da je varala bivšeg muža

Povodom Icardijevog rođendana, njegova supruga Wanda Nara na Instagramu je objavila fotografiju iz kreveta i indirektno rekla da je varala bivšeg supruga Maxija Lopeza
Vidi originalni članak

Wanda Nara (33), supruga i menadžerica argentinskog nogometaša Maura Icardija (28), objavila je još jednu fotografiju kojom je privukla medijsku pozornost.

POGLEDAJTE VIDEO: Wanda Nara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napadač PSG-a Mauro Icardi jučer je proslavio 28. rođendan, a njegova bolja polovica na društvenim je mrežama objavila fotografiju s Icardijem uz prigodnu čestitku.

"Deset rođendana zajedno i mnogo ispunjenih snova i još mnogo onih koje treba ostvariti. Ti si jedna od osoba koja zaslužuje mnogo više od tri želje. Bit ću uvijek uz tebe da ti pružim sve i učinim te sretnim. Sretan rođendan, ljubavi", napisala je Wanda uz fotografiju na kojoj grli Icardija. 

Wanda i Mauro u vezi su službeno od 2013. godine, ali prema njezinim riječima zajedno su bili i ranijih godina što bi značilo da je bivšeg supruga Maxija Lopeza (36) varala neko vrijeme. To je jasna stvar s obzirom na sve okolnosti, ali djeluje kao da Wanda malo stavlja 'ulje na vatru'.

Argentinski nogometaš koji trenutno igra za talijanski klub Sambenedettese s Wandom ima troje djece, ali nakon pet godina braka se sve raspalo. 

Naime, Icardi i Lopez bili su veliki prijatelji dok se u njihovim životima nije pojavila fatalna Wanda. 

Nakon što je nesretni Argentinac saznao za prevaru došlo je do rastave te je jednom prilikom poručio bivšem prijatelju da je njihova svađa stvar prošlosti i da mu je zapravo zahvalan.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ivica48 20.02.2021.

    Zato napravit bračni ugovor pa onda nek se jebe

  • vaki_naki 20.02.2021.

    Zašto je ovo u rubrici Sport?Stavite ovo u Show ili Life&Style, sve je ovaj članak osim sporta. Ne vrjeđajte sport s ovakvim člancima i promocijom starleta.

  • NikolaTesla 20.02.2021.

    Kad kažeš da nogometaši imaju jednu vijugu MANJE od kokoši, onda se neki i naljute... Evo dokaza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare