To je to što me zanima!

Warriorsi do doigravanja bez Curryja: Istegnuo ligamente

Nadali smo se kako će Steph moći odigrati još utakmicu-dvije u ligaškom dijelu sezona, ali nije tako ispalo. No, nisam zabrinut za njega, dovoljan mu je jedan šut da se vrati u svoj ritam, kazao je trener Warriorsa Steve Kerr
Vidi originalni članak

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Golden State Warriors objavila je kako će njezin najbolji strijelac Stephen Curry propustiti ostatak ligaškog dijela sezone zbog istegnuća ligamenata u lijevom stopalu, no kako bi mogao biti spreman za doigravanje.

Curry se ozlijedio još 16. ožujka u dvoboju protiv Boston Celticsa nakon sudara s Marcusom Smartom te je već propustio posljednjih sedam dvoboja svog sastava.

Iz Warriorsa su dodali kako Curryjev oporavak "dobro napreduje".

- Nadali smo se kako će Steph moći odigrati još utakmicu-dvije u ligaškom dijelu sezona, ali nije tako ispalo. No, nisam zabrinut za njega, dovoljan mu je jedan šut da se vrati u svoj ritam - kazao je trener Warriorsa Steve Kerr.

Curry je ove sezone prosječno postizao 25.5 koševa uz 6.3 asistencija i 5.2 skokova.

S omjerom pobjeda i poraza 48-29 Warriorsi su trenutačno treći na Zapadu, no izgubili su posljednje četiri utakmice, a vrlo su im blizu Dallas Mavericksi sa 48-30, Utah Jazz sa 46-31 i Denver Nuggetsi sa 46-32.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap* 02.04.2022.

    Po meni grizliji i sunca u finalu zapada

Komentiraj...
Vidi sve komentare