To je to što me zanima!

Wayne Bridge odlučio: Više neću igrati u reprezentaciji

Branič Manchester Cityja Wayne Bridge odbio je poziv u englesku nogometnu reprezentaciju zbog međusobnih odnosa unutar momčadi 'tri lava'
Vidi originalni članak

Engleski nogometni reprezentativac Wayne Bridge preko svojih je odvjetnika poručio izborniku Capellu i javnosti da više ne namjerava nastupati za reprezentaciju. U objavi je objašnjeno kako je njegova pozicija u izabranoj vrsti Fabija Capella "neodrživa i potencijalno može utjecati na razdor u momčadi". Bridge se našao pred svjetlima reflektora nakon što je javnost saznala za vezu njegove bivše djevojke i suigrača Johna Terryja. I ranije su postojala nagađanja o napuštanju reprezentacije, no sada je sigurno da je Bridge odbio Capella.
- Dugo sam razmišljao o svom položaju u nacionalnoj momčadi nakon svega što me zadesilo u posljednje vrijeme. Uvijek mi je bila čast igrati za Englesku, no moja pozicija sada više nije ista. Na moju žalost, ali za dobrobit momčadi želim izbjeći neizbježno ometanje momčadi u njihovu cilju. Stoga sam se odlučio odbiti poziv izbornika. Obavijestio sam o svojoj odluci čelnike reprezentacije, a momčadi želim sve najbolje na SP-u u Južnoj Africi - obrazložio je detaljnije Bridge. Svjetsko prvenstvo je na rasporedu za manje od četiri mjeseca, a Bridgeova odluka ostavila je Capella na velikim mukama s lijevim braničem. Ashley Cole je zbog ozljede gležnja upitan za nastup na SP-u, a sve ostale potencijalne zamjene nisu ni upola toliko iskusne i kvalitetne kao spomenuta dvojica. Za to mjesto konkuriraju Warnock i Shorey iz Ville, Baines iz Evertona i Lescot iz Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_43634 25.02.2010.

    neka uzmu Pokrivača :)

  • brener 25.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Windir 25.02.2010.

    sad kad Terry ode u JAR,ti doma vodi \"informativne razgovore\" s njegovom zenom :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare