To je to što me zanima!

Wayne Gretzky će upaliti plamen gorućim pakom?

Olimpijski plamen na otvaranju Zimskih igara u Vancouveru mogao bi upaliti najveći hokejaš svih vremena, Wayne Gretzky i to gorućim pakom...
Vidi originalni članak

Wayne Gretzky, vjerojatno najveći hokejaš svih vremena, u petak će spektakularno zapaliti plamen na otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru. To će, prema nekim izvorima, narpaviti gorućim pakom!? Sami tehnički detalji čina zasad nisu poznati. Kao igrač je jedini put Gretzky nastupao na Olimpijskim igrama u smiraju karijere, 1998. godine u Naganu. U finalu je kanadski Dream Team ispao od sjajnih Čeha predvođenih čudesnim vratarom Dominikom Hašekom, bekom Petrom Svobodom i napadačem Jaromirom Jagrom. Na kraju je ipak devet puta najbolji hokejaš NHL lige došao do bronce pobjedom nad Finskom u borbi za treće mjesto. Četiri godine kasnije u Salt Lake Cityju Gretzky je kao generalni menadžer vodio Kanađane do zlata, da bi u istoj ulozi kiksao prije četiri godine u Torinu, kada je postojbina hokeja u četvrtfinalu izgubila od Rusa 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • god of war 12.02.2010.

    zvuči strava,aliiiiiiii......kako ona misli pack odvalit da leti 100njak metara? mislim,ali plamen neće bit negdje na nekoj visino a ne prizemlji,ili se varam...??? O_o ali baš me zanima to kako će ispast na kraju!

  • JAX 11.02.2010.

    ocekivano

  • adrijana_volim_te 11.02.2010.

    Marko Šnidarić WAYNE GRETZKY nije vjerovatno najbolji hokejas svih vremena nego je SIGURNO i DOKAZANO NAJBOLJI (izpricavam se zbog velikih slova, ali bunt u meni je proradio)

Komentiraj...
Vidi sve komentare