To je to što me zanima!

Wayne Rooney je kapetan najružnijih igrača na SP-u

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Englezi zbijaju šale na račun Rooneya i Terryja, koji su među najružnijima na SP-u. Tješe se da su izborom Unitedova napadača slavili bar u nečemu
Vidi originalni članak

Uh, kako je ružan. Ne bi mi baš bilo svejedno da ga sretnem u mraku, komentar je jednog od čitatelja beautifulpeople.com. Posjetitelji internetske stranice izabrali su najzgodniju i najružniju momčad Svjetskog prvenstva. Talijanski reprezentativac Fabio Cannavaro lakoćom je odnio pobjedu na listi najzgodnijih. Jednako uvjerljiv bio je i Wayne Rooney, koji je “slavio” u poretku najružnijih.
- Ajde da barem negdje budemo najbolji - rekao je Brian iz Londona.
Engleska je u osmini finala ispala od Njemačke (4-1), a težak poraz još nisu preboljeli. Izbor Rooneya kao najružnijeg, kojeg su prozvali “bijeli Pele” i od njega očekivali da će biti najveća zvijezda SP-a, sjajno je “sjeo” za poznato englesko “iživljavanje”. U momčadi, u kojoj bi Rooney bio kapetan, nalazi se i John Terry.
Iako Englezi imaju dvojicu u prvih 11 najružnijih, “najneprivlačnija” momčad prvenstva je Alžir. Englesku je od te titule “spasio” David James, koji je među zgodnima. Finalisti SP-a Nizozemci nemaju igrača ni kod zgodnih ni kod ružnih. No zato Španjolska ima dvojicu među najzgodnijima. Napadači Fernando Torres i David Villa odmah su iza najzgodnijeg Fabia Cannavara.


'BIJELI PELE' PRVO JE BIO LOŠ, A SADA I RUŽAN
Wayne Rooney za reprezentaciju je odigrao 64 utakmice i zabio 25 golova. Napadač Manchester Uniteda jedan je od ponajboljih nogometaša svijeta, ali u JAR-u je razočarao. “Bijeli Pele”, kako mu Englezi tepaju, bio je među najlošijim igračima Capellove momčadi na Svjetskom prvenstvu.


NASLOV NAJLJEPŠEG ZA FABIJEV OPROŠTAJ?
Kapetan talijanske reprezentacije na prošlom SP-u podignuo je trofej za naslov prvaka. Ove godine Italija nije prošla ni skupinu, no Fabio Cannavaro, na svom posljednjem SP-u, ipak je odnio jedan naslov. “Stručni žiri” proglasio je baš njega najzgodnijm...

ŠPANJOLCI SU ODMAH DO LIJEPOG FABIJA CANNAVARA:
Fernando Torres, David Villa, Landon Donovan, Thierry Henry, Edinson Cavani, Kaka, Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Keisuke Honda, David James.

ENGLEZI IMAJU DVOJICU U MOMČADI RUŽNIH:
Franck Ribery, Carlos Tevez, Vladimir Stojković, Benjamin Huggel, Zdenko Strba, Rafik Saifi, Scott Chipperfield, John Terry, Ryan Nelsen, Daniel Agger.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Harkula 11.07.2010.

    svatko ima svoj ukus pa dakle po cemu oni ocjenjuju nekima su najzgodniji debeli nekima anoreksicni nekima srednji ukusi se razlikuju i odkud pravo konjima pisat i ocjenjivat ukuse drugih

  • innelli 11.07.2010.

    Ukusi su različiti ali...... Honda lijep, a Ikera nema na listi???? Baš svašta!!!!

  • budic 11.07.2010.

    John Terry ruzan????

Komentiraj...
Vidi sve komentare