To je to što me zanima!

Wayne Rooney: Navijat ću za Hrvatsku na Euru

Kad već pitate, sigurno nećete opet pobijediti na Wembleyu. Imate odličnu momčad, ali nama će se takvo što teško ponoviti, kaže Rooney za 24sata
Vidi originalni članak

Uopće ne izgleda kao na terenu. Ni traga onoj arogantnosti i bahatosti. Odjeven u dječačku majicu i široke kratke hlače te natikače, Wayne Rooney mirno je, sa smiješkom, odgovarao na sva pitanja. Dokle god treba.
- Ne natječem se s Cristianom. Sjajno se nadopunjujemo, učimo jedan od drugog. On je briljantan igrač, najbolji na svijetu.
- U Chelseaju su svi smrknutih lica, a kod vas se vidi opuštenost - primijetio je netko.
- Haha, zanimljivo! Možda zato što ne osjećamo toliki pritisak jer smo već osvojili Ligu prvaka. Znam koliko Chelsea želi taj naslov, ali želimo ga i mi!
I kad je Wayne već htio otići, stiglo je još jedno pitanje.
- Hrvatska? Joj, sad su mi daleko te kvalifikacije. Ali dobro, kad već pitate, sigurno nećete opet pobijediti na Wembleyu. Imate odličnu momčad, ali nama će se takvo što teško ponoviti.
- A za koga ćete navijati na Europskom prvenstvu?
- Pa za Hrvatsku, naravno, haha!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kika_gnc 24.05.2008.

    joj daj molim te...baš će on navijat za hrvatsku a izbacila ju je sa europskog prvenstva...hhhhhhhhhhhh koji lik

  • zelenooki 21.05.2008.

    torcida nemoj biti glup ne mora znacit ako smo pobijedili jednom na wenbleyu da cemo opet samouvjeren si e pa onda kad bude utakmica stavi 2000 milje na hrvatsku i ne seri previse!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • torcida_4ever 20.05.2008.

    kao prvo pobjedit cemo na wemblyu kao drugo uvjeren sam da je npr. njemackim novinarima reko da ce navijat za njemacku itd.!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare