To je to što me zanima!

Wayne Rooney počinje derbi, Mourinho želi Samuela Eto'oa

Potpuno je spreman za utakmice. Najvažnije je da je ozljeda prošlost za Rooneya. Igrat će od prve minute, rekao je Moyes te tako otkrio da Wayne kreće u derbiju
Vidi originalni članak

Chelsea je ovog ljeta poslao čak tri ponude na adresu Manchester Uniteda kako bi doveli Waynea Rooneya na Stamford Bridge. Dobili su tri odbijenice, a sada će im upravo Rooney biti najveća prijetnja u velikom derbiju koji se u ponedjeljak igra na Old Traffordu.

Naime, trener 'crvenih vragova' David Moyes najavio je kako je engleski napadač spreman te će zaigrati od prve minute protiv 'plavaca'.

- Potpuno je spreman za utakmice. Najvažnije je da je ozljeda prošlost za Rooneya. Igrat će od prve minute - najavio je Moyes.

Kada već neće dobiti Rooneya, Jose Mourinho se okrenuo Samuelu Eto'ou. Kamerunac ima ponudu iz Katara, ali on i dalje želi igrati na najvišem nivou, pa je spreman prihvatiti manju plaću u Chelseaju. 

'Plavci' bi Anžiju trebali platiti osam milijuna eura odštete, dok bi Eto'ova godišnja plaća bila šest milijuna eura. Jedini problem koji se ovdje javlja je što Eto'o traži dvogodišnji ugovor, a Chelsea igračima starijim od 30 godina nudi ugovor na jednu godinu. 

Tu će se navodno u pregovore ugurati Mourinho koji će situaciju pokušati riješiti tako da Eto'o u ugovor ima uključenu opciju za drugu sezonu, ali ona će ovisiti o broju nastupa i golova za 'plavce'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Meshuggah77 24.08.2013.

    sta ce im napadac? igraju sa jednom spicom a tamo vec mjesto imaju torres i lukaku kojem definitivno treba davat vecu minutazu,frajer je zvijer. jedino ak ce prodat torresa.

  • blink4moment 24.08.2013.

    pa ovo nije ni priblizno ono sto je zapravo receno....moyes je izjavio da ce rooney vjerojatno igrati, i onda je dodao kako postoji i sansa da starta u ponedjeljak....chelsea je poslao dvije ponude (za koje kazu da su bile u iznosu od 25M i 28M funti), a trecu je mourinho najavio nakon utakmice u ponedjeljak, jer da ju posalje sada to ne bi bilo eticki (kao sto je recimo arsenal napravio za cabayea na dan utakmice)...eto'ov agent je izjavio da je chelsea pripremio ponudu za igraca, samo u slucaju da ponuda za rooneya (nagada se da ce ovoga puta biti 40M) ponovno bude odbijena...ugovor bi bio jednogodisnji radi chelseave politike da igracima nakon 30 ne nude visegodisnje ugovore i eto'o nema problema s tim...

  • Chelsea 11 24.08.2013.

    to nije istina mourinho je javno rekao da još nije poslao treću ponudu za rooneya nego da će je poslati nakon te utakmice.. uostalom napišite da willian ide u chelsea i da će možda konkurirati za utakmicu u ponedjeljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare