To je to što me zanima!

Nijemci tvrde: Rodriguez je u stalnom sukobu s Kovačem...

Svlačionica minhenskog Bayerna ne može mirovati jer će stanoviti Kolumbijac uvijek pronaći novi način kojim može unijeti nemir i skrenuti pozornost na sebe
Vidi originalni članak

James je osoba s najvećim potencijalom za sukobe u svlačionici Bayerna, piše njemački Welt.

Kolumbijac Rodriguez otprije je poznat po sukobima s hrvatskim trenerom Nikom Kovačem kojem zamjera to što mu an terenu daje malu minutažu. Svoje je nezadovoljstvo počeo pokazivati i na treninzima.

Iako Kovač inzistira da se na treninge dođe bar sat vremena ranije, James uredno iskorištava svoju 'akademsku četvrt' i dolazi petnaest minuta kasnije od ostalih. I u prošlom susretu protiv Stuttgarta bio je na klupi, a prednost su dobili Thomas Müller i Leon Goretzka, dok je Rodriguez na terenu bio samo 17 minuta.

Svojim ponašanjem ova zvijezda minhenskog kluba sigurno neće pokazati Kovaču kako je 'igrač za Bayern', a ni njegov menadžer Jorge Mendes ne želi popustiti. Navodno je zvao u klub i raspitivao se koji je status njegovog štićenika. Konkurencija u Bayernu je velika, a spomenuti Kolumbijac teško se nosi s njom.

- U Bayernu uvijek ima nezadovoljnih igrača. Ovdje su svi sjajni nogometaši i moraš biti nezadovoljan ako ne igraš - rekao je Bayernov igrač Niklas Süle.

James Rodriguez je još uvijek igrač Real Madrida na posudbi u Bayernu. S 'kraljevskim klubom' ima ugovor do ljeta pa postoji mogućnost da na ljeto postane igrač nekog drugog kluba. A do onda, očito slijedi svojevrsno ratovanje s Nikom Kovačem.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mentalist1 29.01.2019.

    Prosjecan igrac,koji desnom nogom ne moze ni pristopati loptu.

  • Dr.Gonzo. 29.01.2019.

    Teska prevara od igraca. Mislio da je rjesio karijeru velikim transferom, da ne mora vise ni trenirati... Ne bi ovoga ni dzabe u ekipi..

  • LebronJordan23 28.01.2019.

    Misli da je veći od kluba, e pa nije, nek se nosi... Umisljenko

Komentiraj...
Vidi sve komentare