To je to što me zanima!

Wenger: Eduardo se vraća u nedjelju na Upton Parku

Trener Arsenala Arsene Wenger potvrdio je da bi se Eduardo trebao vratiti na nogometne travnjake u nedjelju, kada Arsenal dočekuje West Ham
Vidi originalni članak

Eduardo je zbog ozljede bedrenog mišića propustio posljednje dvije utakmice hrvatske reprezentacije, protiv Katra i Kazahstana, kao i posljednju premierligašku utakmicu Arsenala protiv Birminghama. Ali u kadar "topnika" trebao bi se vratiti za dvoboj 10. prvenstvenog kola na gostovanju kod West Hama na Upton Parku. Kao i još nekolicina igrača Arsenala.
- Šanse za nastup Rosickog (koljeno) i Bendtnera (prepone) su 50-50, ali Eduardo (bedreni mišić) bi se trebao vratiti. Što se tiče Walcotta (koljeno), on je definitivno otpao - rekao je Arsene Wenger na internet stranicama kluba, te je komentirao mogućnost povratka u sastav ozlijeđenih Lukasza Fabianskog (koljeno) i Samira Nasrija (slomljena noga).
- Moguće je da protiv West Hama budu uključeni u momčad, ali sve ovisi o našim potrebama. Idealno bi s Nasrijevim povratkom trebalo pričekati do utakmice s Liverpoolom, ali sve ovisi o potrebi - kaže trener Arsenala.
Nakon devet odigranih kola Arsenal drži četvrto mjesto na premierligaškoj ljestvici s 18 osvojenih bodova, četiri manje od lidera Manchester Uniteda, ali i uz utakmicu manje. West Ham je pretposljednji s tek pet osvojenih bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare