To je to što me zanima!

Wenger: Eduardo u punoj formi za oko mjesec dana

Trener Arsenala Arsene Wenger najavio je Eduardovu utakmicu za rezerve za idući tjedan, a u punoj formi očekuje ga za mjesec i pol dana
Vidi originalni članak

Wenger je u engleskim medijima rekao da je zadovoljan načinom na koji se Eduardo oporavlja, a stekao je dojam da je Dudu zbog napornog rada čak brži nego prije ozljede. Francuski strateg najavio je da će Eduardo sljedećeg tjedna igrati za pričuvnu momčad.
- Zadovoljni smo jer će sljedećeg tjedna zaigrati za našu pričuvnu momčad. On već sad može igrati utakmice, no vrlo je važno vratiti ga na natjecateljsku razinu, na kojoj je bio prije ozljede.
Wenger se pokazao jako strpljivim u Duduovu slučaju te ne želi požurivati njegov povratak:
- Još ne znam koliko će trebati da bude u punoj snazi, no ako se budemo trebali strpjeti, strpjet ćemo se. Mislim da je potrebno još mjesec do mjesec i pol dana da bi bio na razini na kojoj je bio prije. Fizički jako dobro izgleda, radio je nevjerojatno predano, te bi sve mogao iznenaditi time što je danas brži nego prije ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MARADONA 12.12.2008.

    tak je mato tak treba ajmo dudu svi te volimo ...samo radi njega dolazim svaki dan gledati 24sata i cekam taj dan kada budu javili EDUARDO KONACNO IGRA imam feeling da cemo opet za kojih 2-3 mj uzivati u njegovim super potezima skaricama bacanjem itd ;) dudu zivio nam ti 100 godinaaaaa

  • mato_swe 12.12.2008.

    nema potreba za ubrzanjem njegovog povratka...polako i sve ce doci opet na svoje :) ajmo Eduardo!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare