To je to što me zanima!

Wenger: I mene je visoka pobjeda jako iznenadila

Arsenal je na startu prvenstva pobijedio Everton u gostima 6-1, što je malo tko očekivao. 'Topnicima' rastu ambicije, spominje se i naslov
Vidi originalni članak

Svakako najdojmljiviji start u novu sezonu u engleskom nogometnom prvenstvu u odigranim subotnjim utakmicama imao je Arsenal koji je s 6-1 na Goodison Parku “isprašio” Everton...U strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva u 88. minuti, samo 15 minuta nakon što je ušao u igru. Trener “topnika” Arsene Wenger iskazao je veliko zadovoljstvo rezultatom i igrom, iako kaže da nije očekivao tako laku pobjedu. - Pomalo sam iznenađen ovakvim rezultatom, pogotovo na Goodisonu. Everton nije bio na svojoj uobičajenoj razini, ali mi smo s druge strane pokazali veliku koheziju, momčadski duh i želju da igramo zajedno, što su i glavni razlozi zašto smo pobijedili - rekao je Wenger, koji je tada komentirao odlaske dvojice ponajboljih igrača (Tourea i Adebayora u Manchestery City). - Izgubili smo dvojicu dobrih, sjajnih igrača, koji su otišli u City, ali kada neki sjajni igrači odu, to otvori prostora drugima da se dokažu koliko su dobri. Ljudi su nas otpisivali uoči početka sezone, ali nama nije bitno što drugi kažu nego ono što mi mislimo i radimo. Uoči prvog kola su nam govorili da nismo kompetitivni, a sada će nam govotiti da smo kandidati za naslov. Trebamo ostati realni, bila je to prva utakmica, a mi ćemo nastaviti davati sve od sebe i dalje. Sazrijeli smo kao momčad – zaključio je Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • torca1950 16.08.2009.

    očito je ferguson i dalje pametan...rekao je da će bit arsenal jako opasan ove god.pa su se svi smijali...

  • Daniello 16.08.2009.

    arsenal ni ove godine neće osvojit ništ. jer eduardo , wallcot van persie i društvo jesu kvalitetni ali odlaskom henry oni su izgubili šansu da budu 1.u bliskoj budućnosti. teško su ga nadomjestili adebayorom a sad će to još teže.

  • Marđo 16.08.2009.

    pa ni je Wenger lud da je bezveze prodao Toure i Adebayora fenomenalna pobjeda i sigurno ce bit kandidati za naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare