To je to što me zanima!

Wenger ipak ostaje u Arsenalu! Već je poslao popis pojačanja...

Arsène Wenger ne misli napustiti klupu Arsenala ni nakon 21 godine. Unatoč vrlo skromnoj sezoni bez trofeja, Francuz ostaje među "topnicima" i planira dovođenje pojačanja
Vidi originalni članak

Unatoč predviđanjima da će na kraju sezone napustiti Arsenal, trener Arsène Wenger (67) odlučio je ostati još godinu dana  u "topnicima", objavili su u nedjelju britanski mediji.

Wenger već 21 godinu vodi Arsenal, s kojim je tri puta bio prvak Engleske. No posljednji naslov prvaka osvojio je prije 13 godina. Na kraju ove sezone ističe mu ugovor i mediji su previđali njegov odlazak iz kluba.

No čini se da se je francuski trener predomislio i klupskoj upravi poslao je popis pojačanja za iduću sezonu. Wenger želi dovesti krilo Leicestera Riyada Mahreza (26) i stopera Middlesbrougha Bena Gibsona (24).

Britanski mediji procjenjuju da bi dovođenje Mahreza i Gibsona moglo koštati oko 55 milijuna funti. Također, Wenger bi želio dovesti i napadača, lijevog beka te golmana.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • cinquina 14.05.2017.

    Hahaha...već viđeno

  • mestar 14.05.2017.

    Pa on drzi Arsenal godinama i vodi sve u klubu uz to vlasnici kluba mu vjeruju.Nije lako nac tako sposobnog svestranog strucnjaka bez kojeg bi Arsenal bio puno gori.

  • Gunersss_ 14.05.2017.

    Aahahhahahahaha,OPET PO 16 puta ista prica.. prvo ce dovodit sve,a onda kad pocne predsezona ide prica kak njemu nitko ne treba,kak on ima Welbecke,Girouda,Walcotta itd,kak je zadovoljan igrackim kadrom,kak su sad napokon spremni za naslov za velike stvari,ajme umorio sam se,UVIJEK JEDNA TE ISTA PRICA.. Sad ako i nekogoa dovede,nece pravog napadaca,nego ce neke Pereze ili ce za 50-60mil dovest 10 poluigraca i super,ne bi on slucajno dao tolike pare ALI ZA PRAVOG IGRACA,posebno napadaca koji im itekako treba,UZAS!

Komentiraj...
Vidi sve komentare