To je to što me zanima!

Wenger je osobno pohvalio Eduarda da Silvu za golove

Wenger ga dozira, ipak je on novi igrač. No nitko ne sumnja da će početi dobivati sve više prilika, kaže Boro Primorac, Wengerov asistent
Vidi originalni članak

Nakon što je dvama golovima uveo Arsenal u polufinale Liga kupa, Eduarda su u svim engleskim medijima proglasili igračem utakmice. No nije impresionirao novinare. Zaradio je sedmicu.
- Arsene Wenger je prezadovoljan njegovom igrom. Na kraju utakmice prišao mu je i osobno ga pohvalio za sjajan nastup u Liga kupu - rekao je jutro nakon utakmice Wengerov pomoćnik u Arsenalu Boro Primorac.
Arsenal je prošle sezone u Liga kupu, u koji ulazi s pomlađenim sastavom, dogurao do finala. Izgubio je od Chelseaja 2-1.
- Ove godine idemo do kraja. Dogurali smo daleko i bila bi šteta sad to propustiti. Eduardo će gotovo sigurno igrati u ovom natjecanju i s njim bismo mogli do provog ovosezonskog trofeja. Uostalom, Liga kup smo posljednji put osvojili 1993. - rekao je  Primorac.
I dok u Liga kupu i Ligi prvaka zabija “kao lud”, Eduardo u prvenstvu još posti.
- Wenger ga dozira, ipak je on novi igrač. No nitko ne sumnja da će početi dobivati sve više prilika. Pogledajte samo koja je konkurencija u napadu, nije se lako izboriti za momčad - zaključio je Boro Primorac razgovor o sjajnoj večeri Eduarda, koji je teren u Blackburnu napustio u 110. minuti zbog grčeva. 


EDUARDO JE ZABIO SEDAM GOLOVA OVE SEZONE
1. Sparta - Liga prvaka 1 gol
2. Sevilla - Liga prvaka 1 gol
3. Sevilla - Liga prvaka 1 gola
4. Sheffield U. - Liga kup 2 gola
5. Blackburn - Liga kup 2 gola

Idi na 24sata

Komentari 1

  • davor_ 19.12.2007.

    BRAVO DUDU!!!SAMO TRPAJ!!E DA JE SADA DINAMU PROTIV RENNSA TAKAV IGRAČ NEBI SE MORALI U ČETVRTAK OPROSTITI OD EUROPE,VEĆ BI PUNO PRIJE OSIGURALI PROLAZ AKO NE U LIGI PRVAKA,ALI ONDA U KUPU UEFE SIGURNO!!!A OVAKO DEČKI MOLIMO POKUŠAJTE PONOVNO NA GODINU!ALI BEZ LUKE I POLA MOMČADI!!!! SRETNO!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare