To je to što me zanima!

Wenger mladom J. Wilshereu (18) utrostručuje tjednu plaću

Arsenal mu je spreman ponuditi višegodišnje produljenje prema kojem bi navodno zarađivao oko 50.000 funti tjedno. Wenger u njemu vidi ogromni potencijal
Vidi originalni članak

Veznjak Arsenala Jack Wilshere (18) slovi kao jedan od najtalentiranijih engleskih nogometaša. Menadžer "topnika" Arsene Wenger u njemu vidi ogroman potencijal, pa se stoga želi osigurati i vezati ga ugovorno na dulji period.  Aktualni ugovor Wilsherea veže još dvije godine, a prema njemu zarađuje oko 15.000 funti tjedno.

Sada Mirror piše da mu je Arsenal spreman ponuditi višegodišnje produljenje prema kojem bi navodno zarađivao oko 50.000 funti tjedno, čime bi više nego utrostručio svoja primanja.

- Uvjereni smo da će Jack potpisati produljenje uskoro. On je tih i jako nadaren momak koji se sjajno nosi s pritiskom. Podsjeća me na Waynea Rooneyja kada je imao 16 ili 17 godina. Ima sličnu razinu samopouzdanja - komentirao je Wenger igrača koji je ove sezone upisao premijerne nastupe u početnih 11 kako u Premiershipu, tako i u Ligi prvaka.

Također, ove je sezone Wilshire debitirao i u dresu engleske reprezentacije, a Fabio Capello mu je ukazao priliku 11. kolovoza u prijateljskom susretu protiv Mađarske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sebachhh 30.10.2010.

    A mali je odličan,ja bi mu još i visše dao.

  • gunner18 30.10.2010.

    decko je veliki potencijal.......

  • torca1950 30.10.2010.

    žalosno...klinac od 18godina već sada TJEDNO zarađuje nekih 120 000kn a još će mu ju povećat...za usporedbu čovjek sa PREDOBROM plaćom u hrvatskoj za to mora raditi 1 godinu...taj isti novac će ga samo uništit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare