To je to što me zanima!

Wenger oštro na navijače: Začepite, dosta je te priče!

Menadžer Arsenala našao se na udaru navijača nakon četvrte sezone zaredom bez trofeja. Kako kaže, oni nemaju nikakvih argumenata za to...
Vidi originalni članak

Imao sam jako, jako puno ponuda od drugih klubova tijekom godina provedenih u Arsenalu, ali još uvijek sam ovdje. I zato nitko nema pravo sumnjati u moju vjernost klubu, rekao je Arsene Wenger, koji je posljednjih tjedana u situaciji u kakvoj nikada dosad nije bio. Ponuda Real Madrida vrlo je ozbiljna, nudi mu se posao iz snova, a istovremeno ga navijači Arsenala 'peglaju'. Zamjeraju mu što već četiri godine ništa nije osvojio, posebno žestoki bili su predstavnici malih dioničara na nedavnom sastanku.
- Bio sam razočaran onime što je rečeno na tom sastanku, oni su posljednji koji bi se trebali žaliti. Neka usporede cijenu dionica kada sam stigao u klub sa sadašnjima. U listopadu 1996. dionica je vrijedila oko 400 funti, danas vrijedi oko 10.000 funti! - odgovorio je Wenger. Nije tip koji će se ljutiti na svaku kritiku, ali od svojih principa ne odstupa.
- Kritiku ću uvijek prihvatiti, ali ne dopuštam nedostatak poštovanja. A oni nemaju dovoljno poštovanja prema mojim igračima i to mi se nimalo ne sviđa - odlučno govori Wenger.
- Ne mogu ignorirati to što su neki nezadovoljni, ali radim najbolje kako znam. Vjerujte mi, ne mogu raditi napornije nego što radim - dodao je trener polufinalista ovogodišnje Lige prvaka. Njegovim primjerom trebali bi se, misli Wenger, povesti oni koji ga kritiziraju.
- Mislim da bi trebali začepiti, prestati toliko pričati i početi nešto raditi - jasno je poručio legendarni francuski trener. Zamjeraju mu da je previše štedljiv, da ne želi ulagati u pojačanja.
- Pa ne mislite valjda da sam toliko glup da 100 milijuna eura držim u banci umjesto da ih potrošim? Da se bojim potrošiti ih? Nikada se nisam bojao platiti pravog igrača, ne bojim se ni sada - kaže Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • OdjebJeLansiran 23.05.2009.

    covjek zna svoj posao a ovi ga idioti pljuju; koliko je anonimusa samo doveo i od njih napravio zvijezde trebali bi mu se klanjati - jer cim ode propast ce Arsenal

Komentiraj...
Vidi sve komentare