To je to što me zanima!

Wenger: Pojačanja mi niti trebaju, niti ikoga želim...

U ovom sam trenutku usredotočen na to da svoju momčad dovedem ondje gdje smatram da joj je i mjesto, kaže trener Arsenala Arsene Wenger
Vidi originalni članak

Arsene Wenger, francuski stručnjak na Arsenalovoj klupi, tvrdi da još uvijek nije pronašao igrača kojim bi pojačao svoj sastav. Rečeno mu je da novca za pojačanje ima, a dok pojedini engleski mediji pišu da mu je najjače pojačanje povratak hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve, Wengeru je dano da razmotri kojim bi nogometašem osnažio svoj sastav. Očito je da idealnog igrača za svotu kojom barata još uvijek nije pronašao, no čini se da se odveć niti ne trudi:
- Niti sam pronašao nikoga specijalnog, niti sam ga uopće i vidio. U ovom sam trenutku usredotočen na to da dovedem momčad ondje gdje smatram da joj je i mjesto, te da dokažem ljudima da je ovaj sastav vrijedan povjerenja. Uistinu mislim da i bez kupnje nekog novog igrača to mogu postići. Nije nužno da ćemo na u transferu pronaći igrača koji bi nas vratio u utrku za naslov. To možemo postići i vlastitom kvalitetom, vjerom u sebe i radom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare