To je to što me zanima!

Wenger: Realno, United je za jednu klasu jači od nas!

Osvoji li Manchester United danas barem bod protiv Arsenala, osvojit će 18. naslov prvaka i još jednom konkurenciju ostaviti iza svojih leđa
Vidi originalni članak

Prije točno sedam godina Arsenal je na Old Traffordu proslavio naslov prvaka. Ove godine slika je dijametralno suprotna. Manchester Unitedu za 18. naslov prvaka nedostaje još bod u zadnja dva kola, bod koji će vjerojatno osvojiti danas, i to baš protiv Wengerova Arsenala.
- United je fantastičan. Igra možda i najbolji nogomet u Europi i klasu je iznad cijele lige. Iako smo ga pobijedili u prvom dijelu prvenstva, u susretima Lige prvaka pokazao je da je bolji od nas. Ako danas osvoje naslov, čestitat ćemo im - rekao je Arsene Wenger uoči velikog derbija na Old Traffordu.
U Manchesteru je sve spremno za veliku feštu. Samo bi čudom United u zadnja dva kola izgubio obje utakmice, a Liverpool dobio i uzeo naslov.
- Svaku utakmicu do kraja moramo odigrati maksimalno. Neće nam igrati Ferdinand i moramo biti oprezni - rekao je Alex Ferguson, no i on vjerojatno zna da United više ništa ne može zaustaviti na putu do naslova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tahuti 16.05.2009.

    izjavio je da nema kupovine novih igrača. navijam za Man U,ali nedostaju mi oni dvoboji od nekada.želim sreću tim mladim momcima,ali teško će iznad 3-4 mjesta i drugog kruga LP.

  • Hrvatska 16.05.2009.

    Pa kad ti jednog bendtnera predpostaviše Eduardu i sličnim igračima onda je realno i blackburn jači od vas...

  • fnatic_zg 16.05.2009.

    Pa imaju oni gotovih igraca ali ih jebu ozljede, da Eduardo, Van Persie, Arsavin, Nasri, Fabregas i Clichy stalno igraju zajedno kao kostur momcadi kao sto je slucaj u Manchesteru Wenger bi sada drukcije pricao, a i drukcije bi stajao na tablici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare