To je to što me zanima!

Wenger vidi Fabregasa i Modrića kao zvijezde Eura

Arsenalov menadžer vjeruje kako će ovaj Euro obilježiti nove mlade snage kao Cesc Fabregas, naš Luka Modrić, Mario Gomez i Karim Benzema
Vidi originalni članak

Menadžer Arsenala Arsene Wenger vjeruje kako će uz Cesca Fabregasa, Karima Benzemu i Marija Gomeza, i naš Luka Modrić biti jedan od zvijezda Eura.
- Fabregasa uvijek zanima samo igra i nadigravanje. To sjajno vidjeti kod tako mladog igrača. Gledam ga svaki dan i vidim da sjajno razumije igru. To mi se jako sviđa, pogotovo kad danas u u nogometu dominira brzina i fizička snaga. No, ako si kvalitetan igrač, ne moraš trčati 100 metara za 10 sekundi. Inteligencija puno znači - pun je hvale francuski strateg za ponajboljeg igrača 'topnika' ove sezone.
No Wenger očekuje da Euro obilježiti još nekoliko mladih igrača
- Uvijek očekujete od Cristiana Ronalda ili Thierryja Henrija da budu najbolji, no milsim da da će na ovom turniru iskočiti Nijemac Mario Gomez, Francuz Karim Benzema i Luka Modrić.
Luka, koji je nedavno popisao ugovor s Tottenhamom, bit će jedna od najvažnijih karika Bilićeve momčadi u Austriji i Švicarskoj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hitman_9 07.06.2008.

    mate18 kakve ti gluposti pricas? Cjela europa prica o njemu, a tebi Modric nije nesto...Stvarno svasta

  • Shady 07.06.2008.

    Čuj Modrić ti nije nešto....hm.............pa onda nitko nevalja iz Hrvatske repke..Stvarno smiješno!!

  • mate18 07.06.2008.

    to cesc..........samo naprid legendo!!!! A meni osobno modric nije nesto..iako momak ne lose igra......ali cesc je bolji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare