To je to što me zanima!

Wenger: Žalim zbog incidenta, Mourinho je moj sportski rival

Francuski stručnjak na klupi 'topnika' u intervjuu za francusku televiziju osvrnuo se i na sukob s Portugalcem u nedavnom londonskom derbiju na Stamford Bridgeu...
Vidi originalni članak

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger , u razgovoru za francusku televiziju osvrnuo se i na nedavni sukob s kolegom na klupi Chelseaja, Joseom Mourinhom .

- Bio je to nesretan incident zbog kojeg žalim. No, mislim da mu ne trebamo davati veću važnost od one koju zaslužuje. S Mourinhom imam sportski rivalitet i to je sve - rekao je francuski stručnjak čiju ispriku, iako ju formalno nije izrekao, su prenijeli svi važniji engleski mediji .

Podsjetimo, u velikom londonskom derbiju između Chelseaja i Arsenala kojeg je Mourinhova momčad na Stamford Bridgeu dobila rezultatom 2-0, u 25. minuti Arsene Wenger je nakon jednog prekršaja na travnjaku izgubio živce i odgurnuo Mourinha , ali srećom većeg sukoba nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lolito 13.10.2014.

    nemas sta zalit zbog tog glodara...

  • madrid14 13.10.2014.

    wengeru je bolje da se brine o svojim igračima jer ja neznam šta im on radi ili neko u klubu ali 90 posto glavnih igrača im je ozljeđeno i to ne samo ove godine,a ne on tu govori o jednoj nevažnoj stvari

  • strmi007 13.10.2014.

    To je sve normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare