To je to što me zanima!

Wengera boli kritika: Sukobio se s Henryjem pa ga potjerao!

Klupska legenda znala je javno ispaljivati 'otrovne strelice' prema načinu funkcioniranja trenera i kluba, a za isto vrijeme radio je kao trener mlade momčadi Arsenala. Wengeru se to nije svidilo...
Vidi originalni članak

Ćudljivi trener londonskog Arsenala Arsene Wenger, nije se mogao pomiriti s kritikama legendarnog Thierryja Henryja na Sky Sportsu.

Klupska legenda znala je javno ispaljivati 'otrovne strelice' prema načinu funkcioniranja trenera i kluba, a za isto vrijeme radio je kao trener mlade momčadi Arsenala što se Wengeru nikako nije svidilo.

Arsene mu je objasnio da to tako neće ići, odnosno da ne može javno kritizirati klub i njegove igrače ukoliko radi u klubu, pa je Thierry odlučio otići.

Očito da iskusni francuski strateg nije pretjerano imun na kritike, pa makar one dolazile od čovjeka s kojim je svojevremeno imao vrlo uspješnu suradnju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mestar 13.07.2016.

    Jedan od rijetkih trnera koji se ne razbaciva novcem za pojacanja nego kupuje anonimne i pretvara ih u igrace, zato su mu vlasnici dozvolili da bude gazda u klubu.Henry je izgleda zaboravio da mu je on spasio karijeru i napravio igraca od njega koji je dobro unovcio to.Sumnjam da ce ikad bit trener kao Wenger.

  • badr hari 12.07.2016.

    Smrad

  • Gunersss_ 12.07.2016.

    Kakav cirkus postao arsenal,strasno nesta.. Pa Henry i svi vide sta se dogada u klubu zadnjih 10g,vlasnici zele samo profit i pare,a to im Wenger donosi.. Trofeji ih jednostavno ne zanimaju,uzas.. Ako puste Sancheza ove sezone,to je to onda,oprostaj od trofeja definitivno i politika kluba ce jos bit jasnija.. Sami igraci,Sanchez-Ozil su odbili puno vece place ove sezone i zaprijetili odlaskom,ukoliko ne bude pojacanja..Ocito to vlasnike i Wengera ne dira,CIRKUS!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare