To je to što me zanima!

Wenger se sam tjera s klupe: Izjave koje bi ga mogle koštati

Arsenalov trener napravio je danas pogrešku koja bi ga mogla koštati posla u Arsenalu. Francuski trener okrivio je navijače za neuspjelu prvenstvenu sezonu
Vidi originalni članak

Izgubili smo prvenstvo na domaćim utakmicama protiv slabijih momčadi. Kod kuće igramo u jako teškim uvjetima, raspoloženje na tribinama nije dobro, riječi su Arsenea Wengera koje bi mogle zadati posljednji udarac dugovječnom Francuzu na klupi 'topnika'.

Dio navijača u posljednje mu je vrijeme okrenuo leđa, a već na idućim utakmicama prosvjedu protiv Wengera pridružit će se još dvije navijačke skupine. No Francuz uvjerava da je to tek nekolicina.

- Ma to je samo grupa koja želi manipulirati našim navijačima. Moraju jednostavno promijeniti pogled na stvari i vidjeti evoluciju momčadi kroz godine. Svjestan sam da to nije lako - rekao je očito bezbrižni Wenger pa još jednom okrivio navijače:

- Morate shvatiti da bi bili prvaci kada bi se računali samo rezultati gostujućih utakmica. Na domaćim smo utakmicama izgubili prvenstvo. Ovaj klub ima posebne vrijednosti i kroz godine sam iskusio da nema uspjeha bez podrške s tribina. Prozivaju nas da nemamo karakter, no ovi igrači imaju više karaktera od nekih koji nas optužuju.

Iako Wenger tvrdi da bi bio prvak kada bi igrao samo u gostima, brojke ga demantiraju. I na toj tablici ispred Arsenala su i Leicester i Tottenham.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • obama terorist 29.04.2016.

    Trebali su oni kupit Gvardiolu njima bi sjeo njegov stil igre vise od ovog krilca wengera,pa on ne zna ni sabirat...

  • Gunersss_ 29.04.2016.

    Letis starkeljo i to si zasluzio... Stvarno bi htio da arsenal ove sezone ne dohvati ni to 4 mjesto,mislim da je onda Wenger 100% bivsi! Ovako vise ne ide,Ozil i Sanchez su vec najavili odlaske,ako ne bude vecih pojacanja u ljetnom prijelaznom roku..To se i znalo,nece se oni zaj...... !

  • strmi007 29.04.2016.

    Tako je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare