To je to što me zanima!

Werder za Mandžu nudio 9 milijuna €, Dinamo odbio

Sportski direktor Werder Bremena Allofs želio je dovesti Marija Mandžukića u svoje redove već ove zime. Međutim, Dinamo je odbio ponudu
Vidi originalni članak

Iako je, kako piše Bild, Allofs ranije izjavio da je Werderova momčad za proljetni dio sezone sasvim dobro popunjena, sportski direktor bremenskog Bundeligaša sada je otkrio da je u siječanjskome prijelaznom roku pokušao kupiti 23-godišnjeg Dinamova napadača Marija Mandžukića. Bild piše da je Allofs Dinamu za igrača koji je pod ugovorom do 2012. godine nudio najmanje devet milijuna eura.
- Mario je vrlo dobar i zanimljiv igrač. No Dinamo je odbio našu ponudu. U Zagrebu trenutačno nisu u situaciji da moraju prodati Mandžukića.
Bild tvrdi da je Allofs želio Mandžukića odmah u Bremenu, te da je nakanio otputovati u turski Belek kako bi ga sa sobom doveo u Bremen.
- Da, bio je spreman dati ponudu za Mandžukića. No odmah sam mu rekao da Mandžukića nismo voljni pustiti. Problem nastaje kad igrač sam želi otići. U takvoj ga je situaciji teško zadržati. A Werder je veliki klub... - izjavio je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić za Bild potom poentiravši:
- Zato ne mogu garantirati da se transfer Mandžukića u Werder na kraju neće dogoditi. Ipak, devet milijuna eura je premalo. Za taj novac ne bismo Marija nikamo prodali - rekao je mlađi Mamić službeno time otvorivši razdoblje licitacije.
Bild je naveo da je Mandžukić već godinu dana pod lupom Werderovih skauta. Prvi je put pozornost na sebe skrenuo u Dinamovim dvobojima protiv Werdera u pretkolu Lige prvaka na početku prošle sezone. O Dinamovu su se napadaču, tvrdi isti izvor, već raspitivali Hertha i Bayern. Nijemci ga predstavljaju kao srednjeg napadača-znalca, koji je odrastao i u Njemačkoj, gdje je od 1992. do 1996. godine trenirao u podmlatku niželigaškog TSF-a iz Ditzingena.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • casio 12.02.2009.

    Evo dragi blu bojsi i ostali Dinamovci. Navijajte samo za svoj klub. Pare će uzeti Mamići. A vi naivci samo navijajte...

  • BIRAJ.online 12.02.2009.

    Mozda je ponuda odbijena zato da se Dinamo ne zamjeri Werderu, posto ne da ne vrijedi 9 Miliuna €, ne vrijedi ni 9 tisuca €...

  • Trollaš_me 12.02.2009.

    nema komentara.......................

Komentiraj...
Vidi sve komentare