To je to što me zanima!

Werderov golman Tim Wiese potvrdio je kontakte s Realom

Znam da moj menadžer kontaktira s predstavnicima Reala, potvrdio je golman (30) njemačke nogometne reprezentacije. Dolazi umjesto Casillasa ili kao rezerva?
Vidi originalni članak

Kad se takva informacija probije u javnost, većinom uvijek postoji neka osnova za nju, diplomatski je na novinarsko pitanje o interesu madridskog Reala za njegove usluge odgovorio golman Werdera iz Bremena Tim Wiese...

- Znam da moj menadžer kontaktira s predstavnicima Reala – potvrdio je 30-godišnji golman njemačke nogometne reprezentacije.

Još prije nekoliko tjedana Wiese je objavio da neće produljiti ugovor s dugogodišnjim klubom, koji mu istječe 30. lipnja ove godine. Za njega se interesira Hoffenheim, te niz velikih europskih klubova. Mediji su pisali o Realu, Tottenhamu, Milanu, Interu i Juventusu.

- Kad je u pitanju odabir nove sredine, čovjek mora misliti ne samo na osobne, već i na potrebe vlastite obitelji. To će biti presudan faktor u mom izboru – rekao je Wiese.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • C0d3r 02.05.2012.

    vjerojatno ce i otici u Real,kao rezervni golman,vec ima 30,u repki nema mjesta za jedinicu pored Neuera i Adlera,a ovako ce moci reci i da je igrao za veliki Real,branit ce u kupu,ponekad i u Primeri i njemu dobro ;) tako da nije nemoguce,tesko da moze napredovati i ovo mu nece na lose izaci

  • realovac17 02.05.2012.

    Iker - najbolji golman svijeta!

  • bosnia_80 02.05.2012.

    hahahahahahaa...ma jašta, casillas će na klupu :P hebote....šta sve ovdje čovjek neće pročitati ...PIH

Komentiraj...
Vidi sve komentare