To je to što me zanima!

Werdum objasnio zašto je dao Velasquezu šansu za revanš...

Ponudio sam Cainu Velasquezu da odmah odradimo revanš jer ga poštujem baš kao i Fjodora Jemjeljanjenka, rekao je UFC-ov prvak u teško kategoriji, Werdum...
Vidi originalni članak

Fabricio Werdum će svoju prvu obranu titule imati protiv čovjeka kojem je titulu i uzeo - Caina Velasqueza. Iako je izjavio da nije zainteresiran za ponovni dvoboj s Cainom, stvari su se preko noći promijenile. 

Što se u međuvremenu dogodilo i zašto će prvu obranu odraditi upravo protiv bivšeg šampiona, Werdum je objasnio u posljednjem intervjuu, prenosi Fight Site.

- Ponudio sam mu da odmah odradimo revanš jer ga poštujem baš kao i Fjodora Jemjeljanjenka - rekao je Werdum i dodao:

- To su borci koje najviše poštujem u MMA svijetu jer su pokazali što mogu napraviti u stvarnosti, ne u priči. Da, možda su fanovi rekli da Cain ne zaslužuje revanš jer sam ga tako dominirao, pa sam i ja krenuo tim mišljenjem. Ali na kraju dana ja poštujem Caina. Bio je najbolji na svijetu u jednom trenutku i pristajem na uzvrat. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 024komentator 25.08.2015.

    Cain moze i 10x doci na Werduma i 10x ce dobit po nosu. Werdum je trenutno najjaci BJJ black belt na svijetu. Jedini covjek koji je pobjedio i Minotaura i Fedora i sad je UFC prvak. Nije to neki borac koji je pao s neba, to je pravi legitimni najbolji crni pojas brazilskog jiu jitsua koji se trenutno bori. Amen. Treba imat jaja do poda za pobjedit Werduma.

  • ike1405 16.08.2015.

    tako je daj mu šansu.SPORT IS ALL ABOUT RESPECT.

  • Torcaast 16.08.2015.

    Al je Werdum pobijedia Velasqueza,ne mogu virovat,sigurno neka glupa i slucajna poluga.Nisam pratia UFC u zadnje vrime,moram to pogledat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare