To je to što me zanima!

Werner o Gvardiolu biranim riječima: Ne znam što ne može

Ono što smatram najvažnijim kod njega jest da je ljubazan, pristojan, prizeman i potpuno bistre glave. Razumijem zašto ga svi žele, kazao je Werner
Vidi originalni članak

Nakon sjajno odrađenog Svjetskog prvenstva u Katru, Joško Gvardiol vratio se klupskim obvezama. Prva na redu bila je utakmica s Bayernom... Iako je zamalo zabio autogol, Joško se iskazao s nekoliko sjajnih obrambenih reakcija, ali i napadačkih izleta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dojmovi na još jednu briljantnu predstavu hrvatskog dragulja još se nisu slegnuli.

- Nije zabavno igrati protiv njega na treningu. Gvardiol može pucati lijevom i desnom, dodavati, ubacivati i odigravati dijagonale - nahvalio ga je suigrač Timo Werner u intervjuu za Bild pa nastavio:

- Ne znam što ne može. Jako je brz i sa samo 20 godina ima tijelo kakvo nikad nisam vidio. Ono što smatram najvažnijim kod njega jest da je ljubazan, pristojan, prizeman i potpuno bistre glave. Razumijem zašto ga svi žele.

SLAVI 21. ROĐENDAN Roditeljima kupio kuću, fotka s mamom raznježila i zaludjela Hrvatice. Joško slavi rođendan DERBI BUNDESLIGE VIDEO Remi Leipziga i Bayerna: Gvardiol jedan od najboljih na terenu, a zamalo zabio autogol

Utrka za naslov prvaka u Bundesligi nikad nije bila napetija. Razlika između vodećeg Bayerna i 6. Borussije je samo sedam bodova. Leipzig je 5. s 29 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare