To je to što me zanima!

West Ham dolazi po Bilića nakon završetka sezone?!

Hrvatski izbornik najveća je želja West Hamovih čelnika. Po Slavena Bilića će, kako piše News Of The World, doći i to nakon što završi prvenstvo
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić prije dvije godine navodno je bio jako blizu preuzimanja engleskog prvoligaša West Hama. Odlučio je ostati na klupi Hrvatske, a klub je doveo talijanskog trenera Gianfranca Zolu. Nogometaši West Hama neće po dobrome pamtiti ovu sezonu. Istina, ostali su u Premiershipu, ali igra koju su pružili nije bila na visokoj razini. Cijelu ovu sezonu trese se Zolina 'stolica', a kao nasljednika najviše se spominje ime Bilića, piše News Of The World.
- Nakon što završi sezona i nakon što Zola postane bivši, predstavnici West Hama krenut će prema Zagrebu gdje će u Hrvatskom nogometnom savezu tražiti informacije oko otkupa Bilićevog ugovora - piše NOTW.
Slaven Bilić je u West Hamu proveo jedan dio igračke karijere i upravo on je najveća želja čelnika engleskog prvoligaša za mjesto prvog trenera.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • banja 02.05.2010.

    Pa da im dođe Bog West Ham će se boriti za opstanak , nemaju kvalitetne igrače isti vrag ko ih god trenirao , pa Zola je izvukao maximum s onim \"igračima\" a para nema za bolje neznam o čemu više pišu !

  • mayhem26 02.05.2010.

    Čak ima i trunka istine u ovome sto je napisao Odjebjelansiran.........Bilić je gadno zabrljao sa nekim igračima poput Manđukića...............

  • torcidassssssss 02.05.2010.

    bilicu, ostani bar jos jedno prvenstvo, i napravi nesto s repkom, a onda ce biti jos vise ponuda u inozemstvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare