To je to što me zanima!

West Ham prepao Liverpool, ali Redsi i dalje ostaju 'Invincibles'

Tri desetljeća grad Beatlesa čeka naslov prvaka Engleske i ove će ga godine napokon dočekati, a mogao bi ponoviti i pothvat onih Arsenalovih nepobjedivih iz 2004. koji su titulu uzeli bez poraza
Vidi originalni članak

U 54. minuti zadnje utakmice 27. kola Premiershipa mirisalo je na senzaciju. West Ham je na Anfieldu 1-0 za Liverpool okrenuo na 1-2, prvi EPL-poraz Redsa ove sezone visio je u zraku, ali 'Faraon' Mohamed Salah pobrinuo se da senzacije ipak ne bude.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri desetljeća grad Beatlesa čeka naslov prvaka Engleske i ove će ga godine napokon dočekati, a mogao bi ponoviti i pothvat onih Arsenalovih nepobjedivih ('Invincibles') iz 2004. koji su titulu uzeli bez poraza.

Liverpool je provi West Hama poveo već u 9', golom Wijnalduma na asistenciju Alexandera-Arnolda. Issa Diop je odmah, u 12', poravnao, a u Fornals u 54' okrenuo pažnju cijelog nogometnog svijeta 100% na Anfield golom za West Hamovo vodstvo 2-1.

Fabianski, koji je dotad branio sjajno, u 68' je jednu nimalo neodoljivu Salahovu loptu nekako 'uspio' propustiti kroz noge iza gol-crte. Asistent je bio Andy Robertson. Liverpoolovi bekovi čudesno su dobri. Alexander-Arnold i Robertson rade jednako veliku razliku za Redse kao Salah ili Mane!

Deset minuta prije kraja Sadio Mane je (na asistenciju Alexandera-Arnolda!) potpuno smirio goste iz Londona i Redsima donio - 26. pobjedu u 27 utakmica engleske Premier League. Dejan Lovren nije ulazio u igru za europske prvake.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • purger 1973 25.02.2020.

    Forever Liverpool, YNWA!

  • MK7R300ps 25.02.2020.

    Jaoooo jaooooo odjednom se nakupilo pun k.. micky maus navijača liverpoola, do 'jučer' dok nisu postali opet konkurentni za ligu prvaka i prvenstvo ovi isti sad što uzdižu ovaj liverpool su pisali da je to looserpool itd... tako nekada davno dok je barcelona ono.jedno vrijeme bila pa baš jaka sva prčadija za bbarcelonu i ostali pičvajsi i to oni stariji koji su znali i vijdeli teške krađe uefalone po ligi prvaka 🥶🤮🤮🤮 gadljivci jedni prevrtljivi.

  • zgli 25.02.2020.

    Liverpool najsretniji/spretniji klub ikada

Komentiraj...
Vidi sve komentare