To je to što me zanima!

West Ham uoči Dinama ostao bez dvojice igrača: Ozlijedili se

Zouma je zadobio ozljedu tetive koljena zbog čega je zamijenjen u 71. minuti susreta protiv Chelseaja, dok je Johnson izašao na poluvremenu nakon što je osjetio zatezanje tetive
Vidi originalni članak

Engleski premierligaš West Ham United će u susretu posljednjeg kola H skupine Europske lige u četvrtak protiv Dinama biti oslabljen neigranjem ozlijeđenih braniča Kurta Zoume i Bena Johnsona.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači West Hama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obojica su se ozlijedila u ligaškoj pobjedi protiv Chelsea (3-2) igranoj ovog vikenda.

Zouma je zadobio ozljedu tetive koljena zbog čega je zamijenjen u 71. minuti utakmice, dok je Johnson izašao u poluvremenu nakon što je osjetio zatezanje tetive.

- Skeniranje je pokazalo ozljedu i 27-godišnji francuski reprezentativni branič već je započeo svoj program oporavka u Rush Greenu pod nadzorom liječničkog tima - objavio je West Ham, ali nije precizirao vrijeme njegova povratka.

"Čekičari" su objavili i kako je Ben Johnson započeo rehabilitaciju. Klub je prošlog mjeseca već izgubio središnjeg braniča Angela Ogbonnu koji također neće konkurirati za ogled protiv "modrih".

West Ham se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu Premiershipa sa 27 bodova, osam manje od lidera Manchester Cityja.

Londionski sastav se i prije zadnjeg kola plasirao u osminu finala Europske lige, a u četvrtak će ugostiti zagrebački Dinamo u posljednjoj utakmici skupine.

Hrvatski prvak je osigurao "europsko proljeće" barem u Konferencijskoj ligi, a za plasman u play-off Europske lige trebat će bod u Londonu ili Rapid ne smije izgubiti kod Genka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • biberrr 07.12.2021.

    Dinamo je 32. ekipa Europe,bili smo nositelji u kvalama CL, pa kiksali sa Šerifom. Bili smo nositelj grupe EL,moramo izboriti bar drugo mjesto, u protivnom završiti ćemo u trećerazrednoj Konferencijskoj ligi.

  • Mata10 07.12.2021.

    Nema veze što su ostali bez dva igrača. Sa Kopićem i njegovom taktikom da se brani na 16 metara od gola mogu i sa rezervnom ekipom igrat a več su i bezbijedili plasman. Za njih ova utakmica nema nikakvog značaja.

  • MateCro 07.12.2021.

    Svejedno su jaci od nas pa da im se ozlijedi prvih 11. Ne mogu shvatit da je upravi apetit bio samo da se izbori proljece nebitno u kojem natjecanju. Jednostavno moramo napast tamo a ne se branit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare