To je to što me zanima!

White iznenadio sve: Cormier će se za titulu boriti sa Stipom

Nakon što je nedavno objavljeno kako će se na nadolazećem UFC-u 239 boriti 2.i 3. izazivač s liste teške kategorije,moglo bi doći do ponovnog obrata na mjestu prvog izazivača Daniela Cormiera
Vidi originalni članak

Dos Santos i Ngannou borit će se za novac, slavu i čast, ali napad na pojas neće dobiti pobjednik tog meča već - Stipe Miočić?!

- Borba između Brocka i Cormiera nije opcija. Nismo ni razgovarali o njoj. Ništa se ne događa. Prva borba za Cormiera kada se vrati trebao bi biti Stipe. Cormier se vratio u teretanu nakon ozljede i trebamo ga čekati da se pripremi. Kada se to dogodi onda ćemo pokušati dogovoriti revanš između Stipe i Daniela - rekao je predsjednik UFC-a Dana White i ponovno zagolicao maštu mnogih fanova.

Gazda najpoznatije svjetske organizacije slobodne borbe bacio je 'bubu u uho' bivšem prvaku Miočiću koji bi napokon mogao dočekati dugo željenu borbu. Stipe se ne može pomiriti s tim da još nije dobio priliku za revanš, ali izgleda da je i za to došlo vrijeme. Bar je tako izjavio Dana White na konferenciji za novinare prije UFC-a 236 u Atlanti. 

Pitanje je, što je onda s borbom JDS-a i 'Predatora'. Logično je da se 2. i 3. s liste teške kategorije bore za mjesto sljedećeg izazivača za naslov. Ili ipak nije? White je još jednom pokazao da je 'svemoguć' i da više ne trebamo tražiti nikakvu logiku u njegovim potezima. Tako nas najvjerojatnije očekuje okršaj Stipe - Cormier 2, ali tko zna gdje, i tko zna kad...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Lord Prophet 13.04.2019.

    DC ima jako dosadan stil borbe. Hrvanje je dozvoljeno da, ali po mom mišljenju je jako dosadno za gledatelje od borbe na nogama. Ali kada ideš protiv lika koji je dobar na nogama naravno da ćeš ga srušiti i pokušati pobijediti sa hrvanjem. Ipak nije po mom ukusu kao gledatelja

  • bedak11 13.04.2019.

    Rekao je may be, mozda bude. Iskreno ne vjerujem, al volio bi da bude, po meni i ovaj put miocic favorit i samo da ne radi glupe amaterske greske i trebao bi pobijediti. AKO dode do borbe, jer cormier je star i ozlijeden, moguce da se vise nikad ni ne bori.

  • ante216 13.04.2019.

    Stipe ce u revansu napravit burek od njega,Stipe jedino sta je trebao pazit je taj klinc di ga je ovaj pogodio a to mu se vise nece desiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare