To je to što me zanima!

White: Stipe i ja imamo čudan odnos. Otići će kao najveći ikad

Sa Stipom imam jedan čudan odnos, ali ja ga volim. On je ljudina kakvu možete samo poželjeti. Najbolje za njega je da ode kući i odmori s obitelji. Nakon toga ćemo razgovarati, rekao je presjednik UFC-a Dana White
Vidi originalni članak

Brojne zgode i nezgode dijelili su Stipe Miočić i predsjednik UFC-a Dana White. I dok je Stipe bio prvak i dok nije. Ustvari, kada je riječ o sada bivšem UFC prvaku, u povijesti njihova odnosa ostat će zapamćeni toplo-hladni odnosi, Stipina čestitost u svemu i nemali broj spletkarenja vodstva najjače svjetske MMA organizacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Miočićev intervju za 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije tajna da su ga nekoliko puta htjeli skinuti s trona. No, Stipe bi ih svaki put razočarao, riješio svakog kog bi mu stavili na put pa su na koncu jednostavno odustali. Dana White, kao predvodnik, upravljačke čete UFC-a bio je najistaknutiji pobornik cijele operacije.

Naravno, na svoj fin i zakamufliran način jer mnogo o stvari koje su se događale iza kulisa među njima dvojicom, pogotovo uoči prve borbe s Francisom Ngannouom, i dalje nisu izašle u javnost. I pitanje je hoće li ikada.

Međutim, nakon što je Miočić izdominirao 'zlatnu koku' u prvom ogledu, retorika i pristup iz UFC-a su se promijenili. I sam Miočić potvrdio je promjenu smjera, a UFC ga je konačno prihvatio onakvog kakav je. I počeo isticati vrline zbog kojih ga je nekolicina navijača zavoljela - njegovu plemenitost i dobrotu, dobrotvoran rad, skromnost, karijeru kao tehničara u vatrogasnoj postaji i tako dalje.

Pa je Dana sada biranim riječima govorio o Stipi.

- Sa Stipom imam jedan čudan odnos, ali ja ga volim. On je ljudina kakvu možete samo poželjeti. Zadržao je svoj posao u vatrogasnoj postrojbi. Vole ga u njegovom gradu. On će otići kao najveći teškaš u povijesti UFC-a, zapravo najveći u povijesti ovog sporta - rekao je White nakon što je Stipe izgubio titulu od Ngannoua pa odgovorio na pitanje što će sada biti s Miočićem:

- Ne znam što slijedi Stipi. Najbolje za njega je da ode kući i odmori s obitelji. Nakon toga ćemo razgovarati. Nemam o Stipi reći što drugo osim iskazati mu maksimalno poštovanje, prema njemu osobno, kao i prema svemu što je napravio za našu kompaniju - zaključio je čelni čovjek UFC-a.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ferencvaros 28.03.2021.

    Nedavno mu Khabib bio najveci, ko zna ko ce mu sutra i prikosutra bit. Laze ko Mamic

  • japanokinezjapano 28.03.2021.

    Ovog Dena bi trebalo dobro nalupati u kavezu i onda Nganua staviti na steroidne testove.

  • 28.03.2021.

    Otici ce kao najveci?! Jel ovaj lud? Pa lik ga poslao na hirurgiju jbt

Komentiraj...
Vidi sve komentare