To je to što me zanima!

Dana White: Sudac je bio vrlo loš. Trenutak večeri? Put kući

UFC 208 bio je jedan od najgorih priredbi u zadnje vrijeme. Publika je ostala zakinuta za niz obećavajućih i atraktivnih izvedbi, a nezadovoljan je bio i predsjednik Dana White
Vidi originalni članak

Bio je ovo jedan od naših lošijih evenata. Uvijek kada dođemo na mjesto (održavanja priredbe) očekujemo da ćemo imati bar nekoliko borbi zbog kojih ćemo skočiti iz sjedala. Večeras nismo imali ništa od toga, iskren je nakon UFC-a 208 bio predsjednik Dana White i dodao da mu je trenutak večer bio "let kući".

Borba između Dustina Poiriera i Jima Millera bila je svijetla točka večeri, kao i borba Jacare Souza - Tim Boetsch. Sve ostalo bilo je za zaborav.

- Pa, nisam baš to tako trebao reći jer je borba Poirier-Miller bila sjajna i zaslužila je biti 'Fight of the Night'. Ti dečki su dali sve od sebe i sve zasluge idu njima. Imali su sjajan nastup večeras - rekao je White pa nastavio o sucu o kojem priča cijeli MMA svijet, Toddu Andersonu:

- Mislim da suci iz New Yorka ne bi trebali suditi glavnu borbu večeri. Nemaju dovoljno iskustva. Ni on (Todd Anderson) nije trebao suditi večeras. Ali opet, nismo mi ti koji donose odluke nego Komisija. Bila je to njihova loša odluka.

Prokomentirao je i način na koji je De Randamie došla do naslova protiv Holm.

- Da je sudac oduzeo bod zbog udaranja nakon zvona imali bismo neriješenu borbu. Bio bi to jedini mogući način kako večer napraviti još us*anijom. Svi su me 'napadali' preko telefona da koji je vrag s tim sucem, što ne valja... Ne valja to što niti jedan sudac odavde (New Yorka) nema iskustva s velikim borbama. Niti jedan sudac u ovoj državi to još nema. Trebali su osigurati nekog iskusnog suca.

White je za kraj prokomentirao cijelu priredbu i rekao koju dodatnu riječ o glavnoj borbi.

- Nije to bila jedna od najboljih borbi koju sam gledao. Nadao sam se da će barem glavna borba donijeti nekakvo uzbuđenje i izbrisati ostatak večeri. To se nije dogodilo. Znate mene, prošlo je puno vremena otkad sam imao jedan ovakav loš event. Takve stvari se događaju - zaključio je predsjednik UFC-a.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • snjeguzica 12.02.2017.

    Silva je bia poprilicno ok iako je bila ona glupost s okom

  • sarkastican 12.02.2017.

    bolje su bile borbe gladiatora nego ovo danas.

  • bedak11 12.02.2017.

    Loš je event al kolko je mogao bit dobar kad je glavna borba veceri Holm-Randamie. Zato su sljedecih 3 ufc-a bombe. Wonderboy-woodley, DC-johnson 2, miocic-jds 2, bit ce odlicnih borbi ove godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare