To je to što me zanima!

Whyte poručio Wilderu: Ubrzo ćeš morati prestati s bježanjem

Postoje četiri tipa na vrhu. Ja, Joshua, Wilder i Fury. Onda postoje još četvorica ispod i moram paziti s kim se borim jer ne želim napraviti prevelik korak unazad, rekao je Dillian Whyte
Vidi originalni članak

Pokušavam dogovoriti borbu s Dominicom Breazealeom, otkrio je Dillian Whyte.

Whyte se u travnju trebao boriti s Anthonyjem Joshuom koji trenutačno ima tri pojasa prvaka, i to na Wembleyju, no dogovor je propao nakon što mu je Joshua ponudio - premalo.

Britanac se zato želi boriti s Breazealeom, koji je sada obavezna borba za Wildera po WBC-u.

- On je sada njemu obavezan izazivač, iako sam ja izazivač broj jedan, a to nema smisla. Zato se sad želim boriti s Breazealeom, a kad ga pobijedim Wilder više neće moći bježati - rekao je Whyte za Sky Sports pa nadodao:

- Ipak, ako se to ne dogodi trebam ostati zaposlen. Ne mogu si dopustiti da šest, sedam, osam mjeseci ne radim ništa. Rađe ću riskirati svoju poziciju nego ne raditi ništa.

S obzirom da će se Wilder i Fury ponovno boriti Breazeale bi mogao odabrati sačekati rezultat te borbe te onda ići na pobjednika, a Whytea izbjeći. No Whyte ima opcije, borit će se s lošijim boksačima:

- Postoje četiri tipa na vrhu. Ja, Joshua, Wilder i Fury. Onda postoje još četvorica ispod i moram paziti s kim se borim jer ne želim napraviti prevelik korak unazad. Želim se boriti s trojicom iznad sebe, no ako ne može Breazeale je onda savršen. Ako ne on, onda Povetkin, ili pak Ortiz.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zvona1111 15.02.2019.

    Ako ga je Joshua prosuo ko mlijeko,tek Wilder bi te trajno oštetio.Pametnije mu je da šuti i hvata za vrat lošije od sebe

  • Korisnik5_1 08.02.2019.

    Joshua ima 4 pojasa, toliko teško napisati članak i zapravo se informirati za isti? Također, Whyte nema nikakve veze sa Wilderom. Wilder ima naređen meč sa Furyem i nakon toga će morati ići na Joshuu, ako izgubi ići će Fury. Nakon prve borbe između Furya i Wildera bilo je rečeno da pobjednik ide na Joshuu, no nakon krađe Furya čeka se ishod druge borbe. Whyte je imao priliku boksat za svoje pravo izazivanja Wildera, pa bi on također i napunio džep, žaleći se kako Joshua nudi premalo. Zaboravio je kako je zadnji put ležao na podu.

  • Exterminator 06.02.2019.

    Hrgoviću bježi ... I sakrij se

Komentiraj...
Vidi sve komentare