To je to što me zanima!

NBA igrač se ne želi cijepiti iz vjerskih razloga, kaznit će ga s 350.000 dolara po utakmici

San Francisco zahtijeva od klubova da procijepe sve igrače kako bi neometano mogli odrađivati klupske obveze, odnosno treninge i utakmice, a zvijezda Golden State Warriorsa odbija to učiniti
Vidi originalni članak

Svi NBA igrači dobili su preporuku od klubova da se do početka nove sezone cijepe s obzirom na to da i dalje vlada pandemija korona virusa, a među njima su i košarkaši Golden State Warriorsa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bojan Bogdanović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kanadski košarkaš Andrew Wiggins (26) jedan je od onih koji to odbija učiniti, pa čak i pod cijenu novčane kazne. 

San Francisco, na gradskoj razini zahtjeva cijepljenje onih sportaša koji se bave dvoranskim sportovima, a u protivnom neće moći igrati domaće utakmice. 

Wigginsu će biti dopušteno igrati samo gostujuće utakmice, a za svaki propušteni susret na domaćem terenu morat će iskeširati 350.000 dolara. Tako kaže pravilnik NBA lige.

U nedostatku argumenata, protivnici cijepljenja pozivaju se na vjeru pa tako postoji mogućnost da Wiggins dobije NBA potvrdu da se ne želi cijepiti iz vjerskih razloga što se nerijetko i događalo među pojedinom populacijom. 

Nekadašnji prvi izbor NBA drafta, prošle je sezone ubacivao 18,6 poena te je imao gotovo pet skokova po utakmici. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nap 24.09.2021.

    Ako ne zeli ne treba ga tjerat da se cijepi

  • Ballibeg 24.09.2021.

    "U nedostatku argumenata, protivnici cijepljenja pozivaju se na vjeru" ahahahha znači eeeeeee. Naučite definiciju argumenta pa se onda razbacujte pojmovima koje ne razumijete.

  • burek. 24.09.2021.

    kakvih crnih vjerskih razloga? hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare