To je to što me zanima!

Wilbek je trener godine: Imam golem respekt prema Hrvatima

Hrvatska se reprezenacija razvija na vrlo ineresantan način, sve to zahvaljujući mom kolegi Goluži, kazao je Ulrik Wilbek večer uoči polufinalnog okršaja s Hrvatima
Vidi originalni članak

Izbornik danske muške rukometne reprezentacije, Ulrik Wilbek, proglašen je u anketi Međunarodne rukometne federacije (IHF) najboljim svjetskim trenerom u 2012. godini...

Nagradu je iz ruku IHF-ova predsjednika Hassana Moustafe primio u Barceloni, tijekom konferencije za novinare uoči polufinalnog dvoboja Svjetskog prvenstva u Španjolskoj protiv Hrvatske u petak.

Istom je prilikom Danac čestitao svom hrvatskom kolegi Slavku Goluži na sjajnom poslu odrađenom u nacionalnoj momčadi.

- Hrvatska je igrala sjajan rukomet na Olimpijskim igrama. Ono što sam od Hrvata vidio ovdje, na razini je Londona. Hrvatska se reprezenacija razvija na vrlo ineresantan način, sve to zahvaljujući mom kolegi Goluži – kazao je Wilbek večer uoči polufinalnog okršaja s Hrvatima dodavši:

- Imamo golem respekt spram hrvatske reprezenacije. Nisu Hrvati izgubili niti jednu utakmicu na turniru, pobijedili su Francuze u nokaut-fazi, te domaćine Španjolce u natjecanju po skupinama. Nema se što za reći osim – impresivno.

U konkurenciji izbornika ženskih reprezentacija nagrada za trenera godine pripala je Islanđaninu na klupi norveške nacionalne ekipe Thoriru Hergeirssonu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Hasenfefer 25.01.2013.

    Dobar dan! Želio bi se predstaviti, ja sam pripovijedač bajki u Hrvatskoj. Nisam Hans, već se zovem Haso. Veliki sam ljubitelj HANSA prepisivača, a ja njegove bajke malo moderniziram. Imam i nekoliko prijatelja: 1. Žuti mačak, zvan čupko 2. MRAČNI ČAROBNJAK s dodatnom opremom zvan MILE (KArabatić gola jedan, kak se zove ono Vaša karabatička) 3. Marsovac ima mogućnosti svinuti vrijeme (što će reći da se rezultat ZNA, a smrdi (ah ti slavonski mirisi, koji si ti ono broj zmešalo mise od smrada, opet neko sere prije utakmice) uglavnom kako je 8. utakmica , a mačka je...........zapravo vrlo malo znam o njoj samo da jako lijepo izgleda i da mije prijateljica) Opet sam se zgubil, znači moram se složiti ovaj put s Dancima. Rezultat će biti veći od 8 komada, ali pošto imaju tak lijepe bajke ma ja bi njih ipak ostavil na jedan razlike. 32:31 for Croatia. Joj, oprostite matematika mi nikak ne ide u zadnje vrijejeme Ovo je pravi rezultat. CROATIA : DENMARKE = 33 : 23 O LALA OH JEEEEEEEEEEL JAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSNNNNNNNNNNNOOOOOOO!

  • ivan kos 25.01.2013.

    fiinale sa slovenijom i zlato je nase mozete se kladit na to a danas 5 razlike finale 9 razlike za nas pozdrav

  • Hasenfefer 25.01.2013.

    Imam ja i veeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki KUUlac pa nemam ništ od toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare