To je to što me zanima!

Wilder udario maskotu, slomio joj vilicu i poslao ju u bolnicu

Dok se meč čeka, Wilder i Fury rade na promociji istog. Trash-talka ne nedostaje, gostovanja na emisijama su vrlo česta, a u jednoj se dogodila nesvakidašnja situacija
Vidi originalni članak

Američki boksač Deontay Wilder najizgledniji je idući izazivač Anthonyja Joshue. Superteškaš 1. prosinca brani WBC pojas protiv Tysona Furyja i, iako su iznenađenja moguća jer je Fury izvanredan boksač, Wilder je veliki favorit i najvjerojatnije pobjednik nadolazećeg meča.

To znači da će boksački fanovi konačno imati priliku vidjeti dugo iščekivani dvoboj Joshue i Wildera. A on će biti za ujedinjenje svih svjetskih pojasa. I bit će pravi spektakl.

Dok se meč čeka, Wilder i Fury rade na promociji istog. Trash-talka ne nedostaje, gostovanja na emisijama su vrlo česta pa je dvojac nedavno odradio i sučeljavanje jedan na jedan na BT Sportu.

Wilder je nakon toga gostovao i u Nación ESPN gdje je, osim njega i voditelja, bila i maskota. Wilder ju je u toku emisije pogodio velikom silom i čovjek u maskoti se srušio.

Udarac je bio toliko jak da je čovjek završio u bolnici slomljene čeljusti, a Wilder je kasnije rekao da nije znao da je čovjek unutra.

Nakon toga prebacio se na lutku za udaranje i pravio se da je to Tyson Fury.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zvona1111 14.10.2018.

    Wilder je brončani bombarder i ne postoji trenutno boksač koji ga može pobjediti a to cete i sami uskoro vidjeti ! Onaj Ortiz bi Josha pobjedio lagano a Furry ce dobiti svoje s ovim nece nikakvo taktiziranje pomoći a nema moć udarca ni da uzdrma Wildera !

  • oree77 13.10.2018.

    pa dio showa je bio to da udari maskotu, jos mu i voditelji pokazuju gdje da udari. za ovu povredu su krivi iskljucivo organizatori showa i onaj ko je dosao na tu ideju

  • vickozec 13.10.2018.

    Robotska muha upravljala u unutra 🤫 nije čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare