To je to što me zanima!

Wilder: Nikakav Joshua! Mene samo zanima revanš s Furyjem

Joshua? Konačno se prestao skrivati. Imao je četiri mjeseca, no ego mu je govorio da je bolje da se bori s drugorazrednim borcima, a Fury i ja smo boks ponovno učinili velikim, kaže Deontay Wilder
Vidi originalni članak

Nakon boksačkog spektakla u kojem su sudjelovali Tyson Fury i Deontay Wilder pojas je ostao kod Amerikanca, a Fury je odmah krenuo tražiti revanš s očekivanjem kako će Wilder sada od njega - bježati. Prevario se.

- Želim taj revanš prije ijedne druge borbe. Nitko drugi me ne zanima - rekao je Wilder te time smanjio izgleda da između revanša ima okršaj s Joshuom.

Prije par dana Fury je rekao kako očekuje da će Wilder sada izvući tenisice za trčanje i bježati od njega, no Wilder je - spreman!

- To je jedino ispravno i dobra stvar za boks. Spreman sam kad god je i on. Želim dati navijačima ono što žele i završiti priču jednom zauvijek. Ne želim druge borbe prije nego što se nas dvojica budemo ponovno borili - objasnio je 33-godišnji Wilder.

A iako je Joshuin promotor Eddie Hearn najavio pregovore za borbu, Wilder to uporno negira.

- Konačno se prestao skrivati. Imali su četiri mjeseca, no ego im je govorio da je bolje da se bore s drugorazrednim borcima. Fury i ja smo boks ponovno učinili velikim i zato ne želim nikakvu drugu borbu.

- Nitko osim Furyja ne dolazi u obzir - zaključio je Wilder.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bonecrusher 06.12.2018.

    Tako treba. Fury je napravio čudo - "uskrsnuće" u pravom smislu nakon drugog nokauta....pa tko bi se osim njega uspio i "osvijestiti" a kamoli ustati i nastaviti borbu??? Zaslužio je u potpunosti revanš iako nije izgubio po sucima, a Wilder je pak možda jedini prvak koji je dva puta nokautirao protivnika i nije pobijedio...Ali i bolje da je tako. Da se Fury nije digao sa poda - revanša ne bi bilo...Ovako su obadvojica zadovoljni, a i mi ćemo opet uživati u obračunu - i to će biti na još većem nivou jer se sada i zna "službeno" da Fury "može" i da će biti ravnopravan protivnik. Sada vjerojatno više neće biti nikakvih problema sa prodajom karata i pay-tv-om. Samo trebalo bi to biti čim prije dok su još obojica u formi....a i da se nakon toga konačno ugovori taj meč sa Joshuom dok on još drži 3 titule. A on ionako ne želi još na Wildera (puni kasu dok još može)- a njegov menadžer samo glumi...Wilder će u uzvratu pobijediti iako mu Fury baš i ne paše kao protivnik, jer je jedini do sada viši od njega...no sada ima više iskustva, a ima ga i Fury. Uopće nije isključena i treća borba bez obzira na to ko će pobijediti. Jer sad su opet na nuli. Mislim da će iz svega toga Wilder izaći kao "ujedinjeni" svjetski prvak, a to je i zaslužio. Takva "ujedinjena" kombinacija Alija, Tysona i Foremana mora doći na sam vrh. Ima baš sve što treba - neoboriv je, a udara poput divlje kobile, ima brze ruke, rad nogu, neustrašivost, a pokazao je i da je "taktički" šampion.

  • sanky7 05.12.2018.

    Slijedeći meč je Joshua vs Wilder

  • Stiv_Maden 05.12.2018.

    Ok razumijem da je to sve dio showa, ali kakve gluposti ovaj Wilder priča, čuj Joshua se bori sa drugorazrednim borcima? U zadnje 3 godine Kličko, Povetkin, Whyte, Parker, Breazeale, sve vrh boksači, a Joshua ih brutalno nokautirao (osim Parkera), boksače takve klase ovi dvojica zajedno nisu dobili u cijeloj karijeri...

Komentiraj...
Vidi sve komentare