To je to što me zanima!

Williams bez kazne FA-a zbog napucavanja R. Van Persieja

Iako je menadžer "crvenih vragova" Sir Alex Ferguson bijesnio nakon susreta i izjavio da je Williams "mogao ubiti" Van Persieja, FA se odlučio držati po strani
Vidi originalni članak

Engleski nogometni savez (FA) potvrdio je kako neće naknadno kazniti braniča Swanseaja Ashleyja Williamsa zbog nesportskog poteza potkraj nedjeljnog premierligaškog ogleda protiv Manchester Uniteda...

U 75. minuti spomenutog ogleda je napadač Manchester Uniteda Robin van Persie pao nakon prekršaja Nathana Dyera, a dok je ležao na travi, Williams mu je s manje od metra udaljenosti napucao loptu u glavu! Na kraju su i Van Persie i Williams dobili žute kartone, Nizozemac zbog prigovora, a Velšanin zbog svoga poteza.

Iako je menadžer "crvenih vragova" Sir Alex Ferguson bijesnio nakon susreta i izjavio da je Williams "mogao ubiti" Van Persieja, FA se odlučio držati po strani jer je sudac Michael Oliver pokazao žuti karton braniču velškog sastava.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 19maloca94 25.12.2012.

    Mislim da je odluka dobar,definitvno se vidi da tu nema nikakve namjere williamsa,fa-a je sigurno detaljno pregledala sve moguce aspekte i donjela dobru odluku.

  • WOMANIZER 25.12.2012.

    smijurija!

  • CargoOPS 24.12.2012.

    Pa naravno da ga nece kaznit, momak je samo cistio svoj 16-ac kolko se puta desilo da nekog lopta pogodi u glavu, jel bi onda trebalo svaki put kaznjavat kad igrac igraca slucajno loptom pogodi u glavu??

Komentiraj...
Vidi sve komentare