To je to što me zanima!

Wilson je bio jako dobar, a Ivo Pinto ima problema s grčevima

Dinamo je "na mišiće" pobijedio Split 1-0. Odlučio je predivni pogodak Duje Čopa u 45. minuti. Trener "modrih" Zoran Mamić zadovoljan je prikazanom igrom na terenu
Vidi originalni članak

Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo u dobroj utakmici bili bolja ekipa i jako sam sretan igrom moje momčadi. Posebno me veseli što kvalitetnoj momčadi kao što je Split nismo dopustili pravu priliku za pogodak, rekao je Zoran Mamić nakon pobjede od 1-0 protiv Splita.

- Ostaje žal jer smo u drugom dijelu imali nekoliko sjajnih prilika, čiste mat pozicije i to je ono što moramo popraviti kako bismo u budućnosti bili još bolji.

Začudo, pohvalio je Wilsona zbog prikazane igre, iako se s takvim viđenjem teško složiti.

- Bio je jako dobar. Žao mi je što nije iskoristio priliku, ali donio nam je širinu i dubinu, što smo i tražili. Može i puno više tako da vjerujem da će biti još bolji - tvrdi Mamić, koji hvali i Henirqueza:

- Jako dobro je ušao i šteta što nije zabio iz dvije odlične prilike, ali njegove kretnje pokazuju da je pravi igrač.

Za kraj je otkrio jednu dobru vijest, Ivo Pinto nije ozlijeđen.

- Ivo Pinto nije ozlijeđen, na kraju utakmice uhvatio ga je grč.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • KTBFFH ZG 16.08.2014.

    Machado ko da tone iz utakmicu u utakmicu, Soudani ko da nema snage za dva poluvremena, Simunic ga spasi ko niko pa napravi pacarsku gresku, Brozovic cudo ovogodisnje, Wilson se pokazuje polako, Henriquez bi mogao biti odlicno pojacanje, Pinto ga sprinta ko lud, a Cop igrac odluke.

  • Franz von Drkensson 16.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Bassa_1 16.08.2014.

    Čop je primjer igrača koji ima kvalitetu za Hnl, ali nema za ozbiljnije europske utakmice. Mislim da se to odnosi na mnoge igrače Dinama. A oni koji imaju kvalitetu za ozbiljnije europske utakmice ne dočekaju kraj prijelaznog roka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare