To je to što me zanima!

Wolfsburg je prvi put osvojio superkup; Čop ponovno zabio

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić osvojio je povijesni superkup s Wolfsburgom koji je nakon penala svladao Bayern 6-5. Duje Čop, pak, i dalje zabija za Málagu
Vidi originalni članak

Nicklas Bendtner bio je ključan čovjek u povijesnom trijumfu Wolfsburga u njemačkom superkupu. "Vukovi" su na svom stadionu pobijedili Bayern nakon penala 6-5, a Danac je zabio ključan gol pri kraju utakmice te odlučujući tijekom penala.

Arjen Robben okrunio je povratnički nastup nakon četiri i pol mjeseca izbivanja zbog ozljede golom glavom u 48. minuti, a Wolfsburg je izjednačio minutu prije kraja, kad je De Bruyne poslužio Bendtnera koji postavlja 1-1. O pobjedniku su odlučili penali, a tragičarom se pokazao Xabi Alonso čiji je udarac u drugoj seriji obranio Casteels.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u redovima pobjednika igrao je do 70. minute i bio je među zapaženijim pojedincima svoje momčadi. Zanimljivo, dobio je žuti karton sedam minuta nakon što je napustio teren jer je gađao suca loptom nezadovoljan jednom odlukom.

Duje Čop ponovno je bio strijelac za Málagu, ovaj put u pobjedi protiv urugvajskog Peñarola (3-1) na Copi Euroamericana. Bio mu je to treći gol u četiri utakmice otkako je došao na posudbu iz Cagliarija.

PSG je obranio francuski superkup pobjedom nad Lyonom u Montréalu 2-0. Oba gola pala su u prvih 17 minuta, a zabili su ih Serge Aurier i Edinson Cavani. "Lavovima" je posao dodatno otežao Maxime Gonalons koji je u 64. minuti dobio drugi žuti karton.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Stručni komentator 02.08.2015.

    slavim svaki Pepov poraz.

  • El Tractor 02.08.2015.

    Čop je uvatia lipi zamah, samo da kad krene prvenstvo ne stane ta serija.

  • Joker 🃏 02.08.2015.

    Ovaj PSG dere sve živo, a Perišiću svaa čast :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare