To je to što me zanima!

Wolfsburg sredio Werder, Hrvati su odigrali odličnu utakmicu...

Obojica Hrvata odigrali su prilično dobru utakmicu. Pongračić je bio stup obrane koja je sačuvala praznu mrežu, a Brekalo je usprkos nedostatku gola i asistencije ostavio traga
Vidi originalni članak

U utakmicama 30. kola Bundeslige Wolfsburg je u gostima svladao Werder s 1-0, dok su Union i Schalke u Berlinu odigrali 1-1, pa je klub iz Gelsenkirchena oborio crni klupski rekord jer već 12 utakmica zaredom ne zna za pobjedu. 

U prvoj nedjeljnoj utakmici Wolfsburg je golom Wouta Weghorsta u 82. minuti svladao Werder s 1-0 i vratio sa šesto mjesto koje vodi u Europu. Cijelu utakmicu za Wolfsburg odigrali su Josip Brekalo i Marin Pongračić. Werder je sve bliže ispadanju.

Obojica Hrvata odigrali su prilično dobru utakmicu. Pongračić je bio stup obrane koja je sačuvala praznu mrežu, a Brekalo je usprkos nedostatku gola i asistencije ostavio traga.

U Berlinu su Union i Schalke remizirali 1-1. Poveo je Union golom Andricha (11), a za Schalke je izjednačio Englez Jonjoe Kenny u 28. minuti. Schalke ima 38 bodova i nalazi se na desetom mjestu, a Union s 32 boda je 13. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dubrava boys 07.06.2020.

    Pongračič neprelazan a Brekalo tapka već godinu dana na mjestu nije se igrački pomaknuo prema naprijed,trener wolfsburga je jako dobar tako da ne vjerujem da je do trenera..i ne može on mjenjati klub da bi proigrao nego se prvo ustaliti i biti jedan od glavnih igrača u wolfsburgu pa onda može dalje maštati o boljem klubu.ima kvalitetu ali nesta ga koči čini mi se da je nesta sta nema veze sa nogometom. Nadam se da će uskoro biti na razini na kojoj je već trebao biti pozdrav iz Mostara

Komentiraj...
Vidi sve komentare