To je to što me zanima!

Wolfsburg zabio za pobjedu u 94. minuti, Brekalo u prvih 11

Nogometaši Wolfsburga otvorili su natjecanje u novoj sezoni njemačke Bundeslige domaćom 2-1 pobjedom protiv Schalkea, a do nje su došli pogotkom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade
Vidi originalni članak

Nogometaši Wolfsburga otvorili su natjecanje u novoj sezoni njemačke Bundeslige domaćom 2-1 pobjedom protiv Schalkea, a do nje su došli pogotkom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade

Ginczek je bio strijelac pobjedničkog pogotka, a američki stoper Brooks donio je vodstvo Wolfsburgu u 33. minuti. Isti je igrač u 85. minuti skrivio kazneni udarac iz kojeg je Bentaleb izjednačio na 1-1. Schalke je od 65. minute igrao s igračem manje, nakon što je sudac Ittrich pokazao izravni crveni karton Nastasiću, zbog neopreznog starta. Dojam je da je arbitar pogrešno procijenio situaciju i neopravdano isključio gostujućeg braniča.

Hrvatski mladi reprezentativac Josip Brekalo bio je u početnoj postavi Wolfsburga i igrao je do 86. minute, kad ga je zamijenio Mehmedi.

Ante Rebić zbog ozljede prepona nije bio u sastavu Eintrachta koji je sa 2-0 slavio na gostovanju kod Freiburga. Muller i Haller bili su strijelci za goste.

Davor Lovren ostao je na klupi novog prvoligaša Fortune iz Düsseldorfa, koja je povela pogotkom Ramana (39), ali su u drugom poluvremenu preokret i tri boda Augsburgu donijeli Hinteregger (57) i Hahn (76). 

Josip Elez nije sudjelovao u osvajanju boda njegovog Hannovera na gostovanju u Bremenu, gdje su gosti poveli u 76. minuti pogotkom Weydandta. Werder je izjednačio preko Gebre Selassiea (85).

Hertha je startala pobjedom u Berlinu, protiv Nürnberga, a zasluge za tri boda idu Vedadu Ibiševiću koji je postigao jedini pogodak u 27. minuti.

Od 18.30 sati prvu utakmicu u novoj sezoni odigrat će Borussia Moenchengladbach i Bayer Leverkusen. U nedjelju će prvo kolo biti zaključeno dvobojima Mainz - Stuttgart i Borussia Dortmund - RB Leipzig.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • st.hrvatska 26.08.2018.

    Jel ko gleda utakmicu? Kako je Brekalo odigrao?

  • Vladek78 26.08.2018.

    nakon 5 i pol sati cak dva komentara i jedan odgovor

  • strmo64 25.08.2018.

    Svi se inace zale zasto se pise samo o realu i barci, dode clanak o wolfsburgu i schalkeu, 2 jaka bundesligaska kluba i skupi se 0 komentara u sat vremena hahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare