To je to što me zanima!

Wozniacki izgubila u finalu pa zaboravila ček na 1,45 mil. $

Nekad najbolja tenisačica svijeta u finalu US Opena izgubila je od Serene Williams, a onda i zaboravila pokupiti ček potpisan na iznos od velikih 8,5 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Caroline Wozniacki očito je bila jako šokirana porazom u finalu US Opena. Dankinja je turnir izgubila od najbolje prijateljice Serene Williams 6-3, 6-3, a šok je bio toliko velik da je - zaboravila nagradni ček.

A nagradni fond na jednom od najbogatijih turnira u svijetu tenisa nije malen. Ček za drugoplasiranu na US Openu potpisan je na iznos od 1,45 milijuna dolara, što je oko 8,5 milijuna kuna. Iznos je to koji ne mogu ignorirati ni najbolje tenisačice svijeta.

No Wozniacki nije, tvrde američki novinari, opterećena novcem i ovo joj nije prvi put da zaboravlja ili jednostavno zanemaruje bogatu nagradu

No spomenuti ček ipak nije prepustila organizatoru. Da joj nešto nedostaje sjetila se u automobilu koji ju je vozio sa stadiona. Vozač je okrenuo auto i nekad prva tenisačica svijeta nakon pola sata vratila se u Queens, pokupila nagradu i otišla slaviti veliki uspjeh.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nadimak moj 07.10.2014.

    No Wozniacki nije, tvrde američki novinari, opterećena novcem. Hajde da čujem kako i takvi ljudi još postoje, ako je istina, svaka joj čast.

  • Lil Tunechi 24.09.2014.

    Nije da je US Open završio prije 3 tjedna,dajte nam neku pikanteriju s Wimbledona 1968. ili Australian Opena 1982.

  • fico11 24.09.2014.

    Ima se,može se

Komentiraj...
Vidi sve komentare