To je to što me zanima!

Wozniacki u Brazilu imitirala Serenu Williams - oblinama

Jastučićima je Dankinja pri jednom izlasku na teren napunila grudnjak i gaćice čime je pokušavala oponašati Serenu Williams. No prikazanim tenisom nije bila ni blizu
Vidi originalni članak

Danska tenisačica Caroline Wozniacki (22) na ekshibicijskom meču u brazilskom Sao Paulu igrala je s par dodataka na strateškim mjestima.

Jastučićima je Dankinja pri jednom izlasku na teren napunila grudnjak i gaćice te je, postavivši se bočno, jasno dala do znanja koga kopira odnosno ismijava: Serenu Williams.

Kad je samo igranje tenisa u pitanju, nekad prva igračica svijeta, na svoju žalost, ne uspijeva ni izbliza kopirati Sereninu igru. Čak je i na ekshibiciji izgubila. Bolja je bila Ruskinja Marija Šarapova sa 6-2, 7-6.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ceta 11.12.2012.

    trebala je staviti nesto i u gace,jer ta serena je sve samo zensko nije.....:)) a i dosta "obicnih" cura stavlja svasta u grudnjake da bi dopunile nedostatak,pa sto nebi i ova iako po meni sve je na svom mjestu .....

  • graziella 11.12.2012.

    Sto su ti ga kompleksi...

  • hbcro7 11.12.2012.

    Zadnji put jer protiv Serene osvojila tri gema-sljedeći put bi moglo biti i gore. Ovo je još donekle podnošljivo al je stvarno bilo degutantno kad je prije koju godinu ismijavala Nadala i imitirala njegove grčeve kad su ga uhvatili poslije meča na press konferenciji od umora. A što je najgore ona je imala teške grčeve jedne godine na zavšnom ženskom turniru i naravno nikom nije palo na pamet da to imitira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare