To je to što me zanima!

WTA Florianopolis: Mrdeža je u 1. kolu pomela Izraelku Peer

Na WTA turniru u brazilskom Florianopolisu hrvatska tenisačica Tereza Mrdeža je ušla u 2. kolo uvljerljivom pobjedom nad Izraelkom Shahar Peer rezultatom 6-0, 6-3
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Tereza Mrdeža nastavlja sa sjajnim igrama koje su joj donijele najbolji renking karijere (trenutno je 166. igračica svijeta). Na WTA turniru u brazilskom Florianopolisu plasirala se u 2. kolo pobjedom nad Izraelkom Shahar Peer 6-0, 6-3.

U prvom međusobnom meču ovih dviju igračica Mrdeža je došla do pobjede nakon jednog sata i 21 minute igre prepustivši favoriziranoj protivnici, 126. tenisačici svijeta, tek tri gema.

Bila joj je to druga pobjeda u glavnom ždrijebu nekog WTA turnira u karijeri, a sljedeća protivnica bit će joj pobjednica meča između Španjolke Anabel Medine Garrigues i Rumunjke Monice Niculescu.

Podsjećamo, glavni ždrijeb turnira u Florianopolisu, koji se igra na tvrdoj podlozi, Mrdeža je izborila kroz kvalifikacije. Tjedan dana ranije dogurala je do 2. kola WTA turnira u Bogoti, također kroz kvalifikacije, pritom ostvarivši svoju premijernu pobjedu u glavnom ždrijebu nekog turnira WTA kategorije (protiv Francuskinje Parmentier).

WTA Florianopolis, 1. kolo:

Mrdeža - Peer 6-0, 6-3

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mučkođubre2 26.02.2013.

    ana konjuh, dona vekić sad i tereza, za ženski tenis se netrebamo bojat

  • WOMANIZER 25.02.2013.

    uništila ju je! bravo!

  • milan jovan i ostali dolje 25.02.2013.

    konjuh, vekić, mrdeža, tomljanović, martić...sam da petra napokon poćne igrat kak zna i može i da je zaobiđu ozljede imamo dvije fed cup reprezentacije a ne jednu

Komentiraj...
Vidi sve komentare