To je to što me zanima!

Wunderkind: Još će jedan bivši igrač Dinama zaigrati za Juve!

Velika je stvar kada vas sa samo 17 godina dovede najveći talijanski klub Juventus. Sandru Kulenoviću samo godinu dana nakon odlaska iz Dinama dogodilo se upravo to
Vidi originalni članak

Prije nešto više od godinu dana varšavska Legia odlučila je dovesti Sandra Kulenovića koji je bio najbolji strijelac u Dinamovim mlađim uzrastima, a ovih će dana 17-godišnji Zagrepčanin napraviti velik korak u karijeri. Sprema mu se, naime, transfer u Juventus!

Potpis ugovora samo je formalnost jer Kulenović već trenira s mladom momčadi "stare dame". Dinamo ga je lani pustio u Poljsku za svega 70.000 eura, a Sandro je tamo zabio osam golova u šest utakmica za rezerve u trećoj ligi te još dva u juniorskoj Ligi prvaka.

Kulenović će zaigrati za U-19 momčad Juventusa u Primaveri i juniorskoj Ligi prvaka, a njegova je tržišna vrijednost, prema Transfermarktu, 100.000 eura. Karijeru je počeo u Zagrebovu omladinskom pogonu, a u Dinamu je boravio od 2014. do 2016.

Podsjetimo, Mario Mandžukić stigao je u Juventus 2015., a Marko Pjaca prošle godine. Mandžo se iz Dinama prodao u Wolfsburg pa preko Bayerna i Atlética stigao u Torino, a Pjacu su Talijani doveli izravno iz Maksimira. Možda će im se uskoro pridružiti i Kulenović...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • NIKE 18.07.2017.

    Da bog da mu karijera bila ko Haliloviću,Muriću,Čoriću i ostaloj balavurdiji , i nezahvalnoj bagri . Ako ne mogu odigrati do svoje 20te godine u domaćoj ligi onda marš i želim vam brz vam propad.

  • Frenkyy 18.07.2017.

    Svaka čast dečku i ispravak netočnog navoda ; Juve nije najveći talijanski klub!

  • Torcaast 17.07.2017.

    A di su bombasticni naslovi o prodaji svoje dice, placanju skupih stranaca, bizanju talenata iz privatne prcije,...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare